Program


Idegen - koncert

Idegen - koncert

Képeket nézel, és megkérdezed, mi is van rajtuk pontosan. Kinek szólnak ezek a felvételek, és miért éppen most mutatom meg neked? Ha van egy kis türelmed, elmesélem.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 20:00

Képeket nézel, és megkérdezed, mi is van rajtuk pontosan. Kinek szólnak ezek a felvételek, és miért éppen most mutatom meg neked? Ha van egy kis türelmed, elmesélem.

Az IDEGEN zenekar november 5-én a Trafóban tartja idei akusztikusra hangszerelt koncertjeinek utolsó állomását. Az estén megelevenednek a zenekar életének meghatározó alakjai, zenésztársak és egyben családtagok, példaképek és barátok. A különleges estén az IDEGEN egy olyan utazásra invitál, ami megmutatja az idén ötödik évébe lépő zenekar bensőségesebb oldalát, egyúttal feltár egy olyan lírai elbeszélésmódot, amelyet eddig még nem láthattunk, hallhattunk máshol.

Az IDEGEN zenekar 2016 nyarán alakult progresszív alternatív rockzenekar, megjelent három nagylemeze, három EP-je, több videóklipje. Az elmúlt hat évben megnyerték a MÜPA Garage Band Fesztiválját, részt vettek a Hangfoglaló Program Induló Előadói Programjában, illetve előzenekarként több állomásra is elkísérték a 30Y, Esti Kornél, Elefánt zenekarokat. Turnéállomásaik érintették a hazai vidéki, határon túli és fővárosi klubok javát, és felléptek már olyan zenei fesztiválokon, mint a Fishing On Orfű, a Campus Fesztivál, a Művészetek Völgye Fesztivál, az Ördögkatlan Fesztivál, a Fekete Zaj Fesztivál vagy az Alterába Fesztivál. Játszottak már valamennyi jelentős budapesti klubban, többek között a Budapest Parkban, a Barba Negrában, a KOBUCI-ban, az Akvárium Klubban, az A38 Hajón és a Dürer Kertben is.

2021 októberében az IDEGEN bemutatta harmadik, Vasárnap című lemezét Budapesten és további nyolc vidéki városban.

Kunics Olivér - ének, basszusgitár
Galgóczi Olivér - gitár
Langó Ádám - billentyű, perka
Dencs Dominik - dobok

 

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

zenés átirat két részben

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Európa Kiadó Szép

Várkert Bazár, Öntőház udvar

Ismét a Várkert Bazárban koncertezik a nyolcvanas évek kultikus csapata, az Európa Kiadó.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!