Program


Hot Jazz Band

Hot Jazz Band

A 2020-ban harmincöt éves fennállását ünneplő Hot Jazz Band zenekar leginkább a korai jazz és a két világháború közötti magyar könnyűzenei termés Karády, Kabos, Jávor, Latabár filmek zenéinek korhű megszólaltatóiként ismer és szeret a hazai hallgatóság.

Aktuális előadások



Az 1990-es évek második felében egyedüli magyar jazz-zenekarként négy nemzetközi versenyt nyertek Franciaországban, ezek közt a legkiemelkedőbb a St. Raphael-ben megrendezett Nemzetközi New Orleans Jazz Verseny, ahol 54 zenekar közül hozták el az első díjat. Az amerikai sikerek sem maradtak el a zenekar életéből. A jazz szülőhazájában hat ízben jártak. A kaliforniai Sacramento-ban, a világ legnagyobb szabású jazz-találkozóján kétszer voltak a fesztivál legnépszerűbb zenekara. Tavaly jelent meg 14. lemezük "egy kis malac" címmel, ami főként a gyerekeknek íródott dalokból áll. A Hot Jazz Band kétszer részesült eMeRTon díjban, megkapta a Líra-díjat, a Louis Armstrong Emlékdíjat, az Ezüst Életfa díjat, 2015-ben Kossuth-díjat kapta meg.

A Barlangban felcsendülnek majd a legismertebb feldolgozások, mint az én babám egy fekete nő, a bankban nincsen betétem, a Halló Baby vagy az Odavagyok magáért slágerek is.

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szállj fel szabad madár

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Honfoglalás, Európa, Magyarország, Nemzeti dal, Hazám, hazám, István, a király, … Magyarország ikonikus dalai két felvonásos, 21. századi látványvilágú nagyszabású…

Az MVM Club koncertsorozat nyitókoncertjén, a MOMKult szabadtéri színpadán fellép Tóth Vera, Csík János, Pál István „Szalonna” és Bandája.

Művészetek Háza Gödöllő Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 31. (péntek) 19.00 90 perc, szünet nélkül

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!