Program


Honvéd Férfikar: ÁLARCOK
10

Honvéd Férfikar: ÁLARCOK

Az elmúlt két évszázad zenei műfajain átívelő műsorban hallhatunk könnyűzenei feldolgozásokat, de megszólalnak operettslágerek és Verdi és Gounod operakórusai is. A főszerep pedig természetesen a szólistáké, akik meghatnak és kacagtatnak – egy álarcosbál hangulatához illően.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 1. vasárnap, 19:30

Honvéd Férfikar: ÁLARCOK"

A kivételes szórakozást ígérő koncerten a rendkívül széles repertoárral rendelkező együttes végre az igazi arcát mutatja meg a közönségnek.

De melyik is ez az arc? Az előadás folyamán, minden zeneműben más és más – tökéletesen illő – álarc mögé bújik a Férfikar. Kiváló alkalom ez, hogy a kórus bemutathassa sokoldalúságát, és minden műfajra kiterjedő rendkívüli stílusérzékenységét.


A zenei műfajok keresztezésének, a crossover-nek a Honvéd Férfikar az egyik első képviselője volt Magyarországon. A komolyzene is előadható a könnyedebb műfajok stílusjegyeit használva, sőt, világszerte ismert pop, rock, és musical slágerek is szerepelhetnek egy hivatásos férfikar repertoárján, megtartva a férfikari hangzást. Az est folyamán ebből is ízelítőt ad a Honvéd Férfikar.
Testvéregyüttesük, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködése is színesíti a műsort: igazi táncos csemegékkel lepik meg a nézőket: olyan táncokkal, olyan műfaji különlegességekkel, ami nem tartozik a repertoárjukhoz.

Az elmúlt két évszázad zenei műfajain átívelő műsorban hallhatunk könnyűzenei feldolgozásokat, de megszólalnak operettslágerek és Verdi és Gounod operakórusai is. A főszerep pedig természetesen a szólistáké, akik meghatnak és kacagtatnak – egy álarcosbál hangulatához illően.

Közreműködnek: a Honvéd Férfikar szólistái - Batki László, Bánky Mátyás, Frech' Zoltán, Gaál Csaba, Hajdú András, Major Attila, Koleszár Ákos, Konkoly Balázs, Kővári Csaba, Stampay-Komesz András, Rácz Illés, Magyar Nemzeti Táncegyüttes művészei, Peresztegi Attila (tuba), Nagy László Adrián, Thiago Bertoldi (zongora)

Műsorvezető, játékmester: Frech’ Zoltán

Vezényel: Riederauer Richárd
Koreográfus-rendező: Zsuráfszky Zoltán Kossuth-díjas, kiváló művész

Ajánlatunk


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

A Ki ölte meg az apámat egy intim történet, mégis a politikai környezet és a társadalmi felelősség kérdése áll a középpontban. Az előadás arra tesz kísérletet, hogy ötvözze a bábszínházat a kortárs tánccal, a szövegkórust a politikai kiáltvánnyal és az alkotók személyes vallomásaival.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!