Program


Hogyan nevezzelek?

Hogyan nevezzelek?

HOGYAN NEVEZZELEK?

Vígjáték két részben, a Veres1 Színház előadásában.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 19:00

Mit csináljunk, ha egy átverés túl jól sikerül? Ha mindenki elhiszi azt, amit senkinek nem kellett volna? Mit csináljunk, ha egy kis hazugság mérhetetlenül sok eltitkolt igazságot szabadít fel? Ha egy rossz tréfa a félreértések özönét szabadítja egy baráti társaságra és már nincs visszaút?

Mi semmit. Csak üljünk a nézőtéren és nevessünk! Még akkor is, amikor sírni kellene…

Szereplők: Élisabeth – Verebes Linda, Pierre (Élisabeth férje) – Kálid Artúr, Claude (Élisabeth gyerekkori barátja) – Pál Tamás, Vincent (Élisabeth bátyja, Pierre gyerekkori barátja) – Simon Kornél, Anne (Vincent felesége) – Molnár Gyöngyi

Írta: Matthieu Delaporte & Alexandre de la Patellière, rendező: Schlanger András 

Műsoridő: 2 x 50 perc

Ajánlatunk


Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

Kövess minket!


További ajánlataink


Brooklyni mese

Belvárosi Színház

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség,…

The Bootleg BEATLES

Erkel Színház

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre érkezik a legjobbnak tartott Beatles-show immár két felejthetetlen koncertre!

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!