Program


Haydn reflexiók

Haydn reflexiók

Műsor:
Balogh M.: Sinfonia Nr. 1 (ősbemutató)
J. Haydn: G-dúr szimfónia, No. 47, Hob.I.47

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 2. csütörtök, 19:00

Haydn reflexiók

Vezényel: Rajna Martin

A Győri Filharmonikus Zenekar ebben az évadban rezidens zeneszerzőként működik együtt a kortárs magyar zene egyik legegyénibb hangú komponistájával, Balogh Mátéval: a Kamarazenekari Hangversenybérlet záró koncertjén a zeneszerző új művének, zenekarra írott Szimfóniájának ősbemutatóját hallgathatják meg a zenebarátok. Az Evangélikus Öregtemplomban rendezett hangversenyen a Győri Filharmonikus Zenekar Kamarazenekarát Rajna Martin dirigálja.
A bécsi klasszika egyik legfontosabb műfaja, a több tételes szimfónia történetének egyik kulcsszereplője Joseph Haydn, aki több mint száz darabjával önálló fejezetet írt annak történetébe. A mester a zenei invenció legmagasabb szintjét képviselő szimfóniatermését ez alkalommal az 1772-ben komponált 47. G-dúr hangnemű darab képviseli.

A hangverseny a Magyar Klasszikus Zene Napja rendezvénysorozat részeként, az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky” címet viseli.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barbárglamour Szép

Dumaszínház, Budapest - Átrium

Barbárglamour - Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Tóth Edu
"Sok ezer kilométert maga mögött hagyva, jó pár száz dobozos…

Koncert Máté Péter halálának 40. évfordulójára

Erkel Színház

Szeptember 9-én lesz 40 éve, hogy az egyik legkiválóbb énekes Máté Péter eltávozott közülünk. Csodálatos dalait a mai napig is…

Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!