Program


Halper/Hendrix Experiment és Randy Brecker / Jazzműhely

Halper/Hendrix Experiment és Randy Brecker / Jazzműhely

A produkció előzménye az invenciózus gitáros, Halper László által alapított Band of Gypsys Reincarnation, amely 2010-ben adta ki első lemezét - a legendás jazztrombitás, Randy Brecker közreműködésével.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 8. csütörtök, 20:00

A 40 Years After című kiadványról - amely Jimi Hendrix halálának negyvenedik évfordulója alkalmából jelent meg - a világ első számú jazz-szaklapja, a DownBeat is elismerő kritikát közölt. Halper 2012-ben, a Müpában nagyszabású koncerttel tisztelgett Jimi Hendrix emléke előtt, a gitárvirtuóz születésének hetvenedik évfordulója alkalmából. Ezen az esten két világsztár, a dobos Steve Gadd és a bőgős Eddie Gomez alkotta a ritmusszekciót és Fekete István játszott trombitán. A koncert felvétele 2013. november 27-én (Hendrix születésnapján) jelent meg CD-n, Electric Angelland címmel.
Mindezek szerves folytatása a Halper/Hendrix Experiment, amely Jimi Hendrix számait játssza - sajátos, jazzes felfogásban. A zenekarvezetőhöz a nagyszerű cimbalomművész, Balogh Kálmán csatlakozott, akinek virtuóz játéka összetéveszthetetlenül egyéni hangzást és stílust ad a kvartettnek. A hazai klubok és fesztiválok mellett Erdélyben is visszatérő vendégnek számító Halper/Hendrix Experimentben Kosztyu Zsolt basszusgitározik és Hajas László dobol. Szimpla koncert című felvételük 2015-ben jelent meg. A Jazzműhely idei zárókoncertjén ismét vendégük lesz a hetvenegy éves Randy Brecker, aki maga az élő jazztörténelem. 1967 óta tartó pályafutása, előadói és zeneszerzői karrierje garancia a rock és a jazz magasrendű fúziójára.

Közreműködők:

Halper László - gitár
Balogh Kálmán - cimbalom
Kosztyu Zsolt - basszusgitár
Hajas László - dob

Vendég:

Randy Brecker - trombita

Ajánlatunk


WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia, Hob. I:39

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!