Program


Halál és megdicsőülés

Halál és megdicsőülés

Győri Filharmonikus Zenekar
Műsor:
R. Strauss: Halál és megdicsőülés, TrV 158, op. 24
***
J. Sibelius: II. (D-dúr) szimfónia, op. 43  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 2. péntek, 19:00

Vezényel: Rajna Martin

A Győri Filharmonikus Zenekar a későromantika két nagy mesterének egy-egy grandiózus kompozícióját tűzte műsorára a Richter- és a Varga Tibor-bérlet közös estjén. Az első félidőben Richard Strauss 1890-ben bemutatott, az emberi szenvedést, a sors kegyetlensége ellen hiábavalónak látszó küzdelmet a művészet által történő megváltásban győzelemre vivő, a hangszerelés magasiskoláját bemutató szimfonikus költeménye, a Halál és megdicsőülés csendül fel. A szünet után a finn zene történetének legjelentősebb alkotóművésze, Jean Sibelius 1902-ben bemutatott, a magyar pódiumokon ritkán hallható, zord 2. szimfóniáját játssza a zenekar, Rajna Martin vezető karmester dirigálásával.

Ajánlatunk


Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult aduásza, Nick Grabowski az egyetlen esélyük: rá hárul a feladat, hogy Pokióból elhozza Fushimishi professzor legújabb találmányát. És, hogy a Macskafogó életre kel-e, az kiderül a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

ROAD Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Idén éppen 20 éve, hogy megalakult a hazai rockélet egyik legaktívabb formációja a Road. A jubileumi ünnepsorozat nagyszabású fináléja a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!