Program


Hajdu you do?

Hajdu you do?

HAJDU DO YOU?

HAJDU STEVE STAND-UP SHOW-JA A JÁTÉKSZÍNBEN

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. január 11. szerda, 19:00

A Játékszínünk népszerű Bock színpadi estéinek idei második alkalmán is különleges meglepetéssel várjuk nézőinket. Hajdu do you? címmel közkedvelt színészünk, Hajdu Steve stand-up show-ját láthatják azok a szerencsések, akiknek sikerül jegyet kapni rá.

A stand-up show (avagy comedy) egyre népszerűbb szórakoztató műfaj nálunk is, és ha olyan színész vállalkozik rá, mint Hajdu Steve, akit a Játékszín közönsége is különösen kedvel, akkor abból csakis fergeteges este születhet.

Hajdu Steve sok helyen előadta már a Hajdu do you?-t, még török turnén is volt vele, mint meséli: többek közt például Törökszentmiklóson, Törökbálinton, Törökugratón… És ezzel máris a kellős közepén vagyunk a Hajdú Steve-re annyira jellemző ellenállhatatlan humornak, ráadásul a Játékszín kedvenc művésze úgy érzi: „végre, valódi helyén játszhatom ezt az egyszemélyes műsoromat, úgy érzem, végre hazaérkeztem a Játékszín Bock Színpadán!”

„Az biztos, hogy a szünetben senki sem fog haza menni – folytatta Hajdu Steve –, mivel szünet nem lesz! Ötven perc szórakozást tudok ígérni annak, aki tényleg nevetni akar, de aki nem erre vágyik, annak elviselhetetlen nyolc és fél órának fog tűnni. Ha házastársával érkezik, csak még jobban elmélyül szerelmük, viszont az egyedül élők tartós kapcsolatra találhatnak az előadás alatt. Megígérhetem a világbéke eljövetelét is, de akkor valószínű, hogy szépségversenyen lennénk. Ennyi jutott eszembe.”

Ajánlatunk


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!