Program


György Ádám koncert

György Ádám koncert

ZENÉS NYÁRI ESTÉK A HARASZTHY AMFITEÁTRUMBAN

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 3. péntek, 20:00

György Ádám korunk egyik legkarizmatikusabb előadóművésze. Egyedüli magyar szólistaként a New York-i Carnegie Hall rendszeres fellépője, teltházas koncertjeit a világ vezető koncerttermeiben a nemzetközi kritika elismerése mellett kimagasló közönségsiker kíséri.

Művészete egyszerre képes megszólaltatni a nagyközönséget és a szakmai kritikát, rendhagyó fellépéseivel elévülhetetlen érdemeket szerzett a klasszikus zene népszerűsítésében. A 2012-es Labdarúgó Európabajnokság megnyitóján Chopin Vihar etüdjének előadását 300 millióan követték élőben világszerte. A közösségi médiában több, mint egymillió követővel a világ legismertebb klasszikus művésze. 

ETYEK LEGÚJABB LÁTVÁNYOSSÁGA

 

Az Öreghegy lankáira megálmodott amfiteátrum megépülésével egy álom vált valóra. A Haraszthy Pincészet lenyűgöző épületegyüttesének közvetlen szomszédságában található rendezvény- és koncerthelyszín tökéletesen simul bele a tájba, egyedi élményt nyújtva látogatóinak.

Etyek Budapesthez való közelségének köszönhetően a helyszín könnyen és gyorsan megközelíthető, tökéletes kikapcsolódást nyújtva a város zajától távol, de mégis elérhető távolságban.

A pincészet területén éves szinten 60 céges, családi és baráti rendezvényt tartunk, melyeknek tökéletes kiegészítője az újonnan felépült Amfiteátrum.

 

ZENÉS NYÁRI ESTÉK A HARASZTHY AMFITEÁTRUMBAN

Értéket Teremtünk

A Haraszthy Amfiteátrum június 29-től minden péntek este várja kedves vendégeit Etyeken a teljes nyári szezonban!

Töltsön el egy kellemes estét a Haraszthy Pincészet boraival és a Cinnamon étterem válogatott fogásaival, vagy egyszerűen csak piknikezzen az Amfiteátrumban a helyi büfé kínálatát élvezve, majd engedje, hogy magával ragadják a dallamok!
Kapuinkat már 18:30-kor megnyitjuk, hogy az előadás előtt néhány hűsítő pohár bort, hozzá ízletes falatokat fogyaszthassanak vendégeink, miközben gyönyörködnek a naplemente fényeiben tündöklő panorámában.

Jegyek

A helyek szektorokra vannak bontva, melyről a képeknél tájékozódhat pontosabban.

VIP jegy tartalma:
- Korlátlan italfogyasztás
- Koncert előtt vacsora a Cinnamon étteremben
- VIP parkolás
- Koncert után after party a művészekkel

Prémium jegy tartalma:
- Ajándék egy üveg bor
- Kiemelt foteles ülőhely

Ajánlatunk


Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Harry Potter filmzenék mágikus világa

MOM Kulturális Központ

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!