Program


Grease
8

Grease

Jim Jacobs - Warren Casey: Grease

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 16. csütörtök, 19:00

A Grease történetét Jim Jacobs szövegkönyve inspirálta, mely William Taftnak a gimnáziumban töltött személyes tapasztalatain alapul. A darab Tom Moore rendezésében került bemutatásra 1972-ben Broadway-n, ahol 3.388 előadást élt meg a 8 év alatt. A musicalből két későbbi Broadway előadás, három londoni és számos professzionális és/vagy amatőr változat született világszerte.

1978-ban a Grease egy hihetetlenül népszerű filmmusicallé vált John Travolta (Danny Zuko) és Olivia Newton-John (Sandy) főszereplésével, ami azonnal világsiker lett, extrém népszerűségét pedig tovább folytatta egészen 2013-ig, ahol is a legmagasabb nézőszámú musical lett az Egyesült Államokban.

Az 1959-ben játszódó tini-történet elején Danny és Sandy között a nyári szünetben románc szövődik. A nyár véget ér, a fiatalok útja külön válik. A gimiben azonban újra összefutnak. A sok civódás után boldog a békülés, a történet happy end-del végződik.

Belőtt sérós bőrdzsekis fiúk, cicanacis és pörgő szoknyás lányok, lázadás és szex, pomádé és rock and roll jellemzi a csillogó revü party musicalt! Olyan legendás dalok szólalnak meg, mint a Belehalok, a Csupa csoda vagy az Együtt a banda. A slágerek mellett a tánc és a színpadi látvány ígér egyedülálló élményt, amitől a Grease lesz az idei év végének legnagyobb színpadi attrakciója Magyarországon.

Zenekar:
Gombos Péter
Möntör Máté
Krepli Tibor
Pálmai Zoltán
Szentmihályi Gábor
Wolford Benjamin
Bratka Borbála

Tánckar:
Borsi Tímea
Györkös Eszter
Illésy Éva
Jalits Eszter
Kis Katalin
Lengyel Bonita
Litauszki Enikő
Ramotsa Andrea
Török Tünde
Balázs Dávid
Búr Ádám
Burus Tamás
Horváth Miklós
Horváth Tamás
Mészáros Gábor
Tóth Mihály
Zsebe László
Zsigovits István

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövessen minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!