Program


Grand Opening Gödöllő

Grand Opening Gödöllő

Művészetek Háza Gödöllő
Muza-kert
Esemény kezdése: 2021. 06. 05. (szombat) 20.30
20.30 Gödöllői Szimfonikus Zenekar Rézfúvós Kvintettje
21.00 Talamba komolyan: a Talamba Ütőegyüttes komolyzenei koncertje FÉNYFESTÉSSEL
Jegyár: A koncert ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  more

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Saturday, June 05 2021 8:30PM

Grand Opening – Összefogás”: az első élő kulturális találkozás hétvégéje, melyhez csatlakozott a Művészetek Háza Gödöllő! 

 

2021. június 4., 5., 6. Magyarország 14 zenei fesztiválvárosa 14 zenei koncertje.

A Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetségea nemzetközi pandémiás helyzet kezelésére hozott korlátozó intézkedések feloldását egy közös, egy hétvége alatt megvalósuló „Grand OpeningÖsszefogás” elnevezésű klasszikus zenei eseménnyel kívánja elsőként köszönteni. Az ország fontos fesztiválhelyszínein, – kisebb településein és nagyvárosaiban – a főterekre vagy emblematikus helyszínekre megálmodott közös koncerten vesz részt a Szövetség minden tagszervezete. 

A Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége tagszervezetei felelősséggel kívánják képviselni helyszíneiken a világjárvány miatt elmaradt fesztiválok, a művészeti közösségek megtartását. A „GRAND OPENING – Összefogás” koncert az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kulturális Államtitkársága és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósul meg.

 

Mindannyian bízunk abban, hogy a korlátozások feloldását ünneplő koncertek után az MMFSZ tagfesztiváljai számos örömöt adó programmal szolgálhatják a magyar kulturális élet újbóli magára találását.

Our offer


Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül, hogy mi is az a francia rúdugrás...

Some people need to immerse themselves in the world of a true classic every evening: this family fairy tale ballet by the Szeged Contemporary Dance Company gives every member of the family the opportunity to do just that.

Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a becses publikumot.

Follow us!


Suggestions


Egy életem: Mucsi Zoltán Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Ezen az estén Mucsi Zoltán kiáll a nézők elé és elmeséli élete legfontosabb történeteit. Persze nem véresen komolyan, hanem olyan…

After 20 August 2021, visitors to the recreated St Stephen’s Hall may appreciate for themselves the marvellous work of these…

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.