Program


Gödöllő Város jelene és jövője

Gödöllő Város jelene és jövője

Dr. Gémesi György, Gödöllő Város polgármesterének előadása a Gödöllői Akadémia 2017. ősz program keretében.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. szeptember 15. péntek, 15:00

50 éve várossá nyilvánított településünk lélekszáma évről évre emelkedik, „Budapest kertje” egyre élhetőbb és kedveltebb hellyé vált a főváros közelségében. Gödöllő gazdag történelmi múlttal rendelkező kisváros. Kulturális gyökerei, társadalmi, civil hagyományai, értékei sokfélék és színesek. Kulturális tevékenységünk élénk és sokszínű. Nagy hagyományú iskolák, művelődési intézmények, valamint civil szervezetek gondoskodnak a pezsgő szellemi, közösségi életről. Városunk vonzó a befektetőknek és az új otthont keresőknek is. Az itt lakók szeretik Gödöllőt, szeretnek itt élni, gyermeket nevelni, dolgozni vagy iskolába járni. Gödöllő ezt a bizalmat jó infrastruktúrával, élhető terekkel, gyarapodó, szépülő zöldterületekkel, az intézményhálózat fejlesztésével hálálja meg.

Ffelnőtt korosztálynak ajánljuk!
Esemény kezdése: 2017. 09. 15. (péntek) 15.00
90 perc, szünet nélkül

 

Ajánlatunk


Dee Dee Bridgewater hatodik évtizede van a pályán, és bár elmondása szerint sok munkát fordított rá, hogy megtalálja önmagát, immár kétség sem fér hozzá, hogy a jazzvilág intézményként tekint rá.

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Férfiak és nők, lányok és fiúk, szerelmek, csalások és csalódások. Szerencse. Szerencsétlenség. Béke és háború. Mi a titka boldogságnak? Dalok, táncok és prózai részletek a CseppSzínház legsikeresebb előadásaiból.

Kövess minket!


További ajánlataink


HOBO 80 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!