Program


FRÖCCS Buda Lászlóval - A pénz (nem) boldogít? - Az anyagiak lélektani háttere

FRÖCCS Buda Lászlóval - A pénz (nem) boldogít? - Az anyagiak lélektani háttere

Egy este, ami a pénzhez való viszonyunkról szól. Hogyan dolgozzuk fel, ha kevés? És ha sok? Mikor veszi át az irányítást? Mikor elég? Hogyan kezeljük a helyén? Mi sok, mi kevés? Milyen mintákat öröklünk, tanulunk meg, adunk tovább az anyagiakkal kapcsolatban?
A Momentán Társulat improvizációs előadása.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

Egy este, ami a pénzhez való viszonyunkról szól. Hogyan dolgozzuk fel, ha kevés? És ha sok? Mikor veszi át az irányítást? Mikor elég? Hogyan kezeljük a helyén? Mi sok, mi kevés? Milyen mintákat öröklünk, tanulunk meg, adunk tovább az anyagiakkal kapcsolatban? 
 
Beszélünk róla? Hallgatunk róla? Harmóniában vagyunk vele vagy feszengünk? Féltékenyek vagyunk? Ránk féltékenyek?  Mi "jár nekünk", mi elég nekünk? Hogyan kompenzálunk? Hogyan bizonyítjuk, hogy elég jók vagyunk azzal együtt/annak ellenére, hogy nincs/van pénzünk?
 
Mi a jó stratégia, van-e egyáltalán ilyen, ha a pénz és a boldogság viszonyrendszerében gondolkodunk? A pénz megléte vagy hiánya miként befolyásolja a mindennapjainkat, személyiségünket, kapcsolatainkat. Bizonyítás, kompenzáció, egyensúly. Erről beszélgetünk Buda Lászlóval április 12-én. A Momentán Társulat a közönség ötletei, kérdései és pszichiáter szakértőnk gondolatai alapján improvizál. 
 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

 

Praktikus információk:
Az árakat dinamikus árazással alakítjuk.
Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

 

Várunk szeretettel!

Ajánlatunk


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Közjegyző az emeleten - a csavaros vígjáték Moravetz Levente remekül összehozta a korábbi televíziós szappanopera-szereplőket (Szőke Zoltán és Gyebnár Csekka – Barátok közt; valamint Madár Veronika és Suhajda Dániel – Jóban Rosszban) ebben a különleges vígjátékban.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Kövess minket!


További ajánlataink


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!