Program


Fröccs Almási Kittivel: Nyerni vagy győzni? A versengés pszichológiája

Fröccs Almási Kittivel: Nyerni vagy győzni? A versengés pszichológiája

Milyen örökölt minták, milyen belső hajtóerők, milyen alapvető emberi igények húzódhatnak meg egy-egy versenyhelyzet mögött? Hogyan ismerjük fel, hogyan dolgozzuk meg, hogyan használjuk ki ezeket?
Júniusban Almási Kittivel a rivalizálás, a versengés pszichológiáját beszéljük ki, játsszuk körbe, tárjuk fel a nézői kérdésekből is inspirálódva, a Momentán Társulat imprójeleneteinek segítségével.

Aktuális előadások



Fröccs Almási Kittivel: Nyerni vagy győzni? A versengés pszichológiája

Mindent a győzelemért? Ki felett és miért akarunk győzni? Kivel, hogyan versengünk? Kinek akarunk bizonyítani? Ki nyer a végén? 

A verseny tud motiváló erő lenni, a küzdelem magunkkal és egymással lehet konstruktív. De hogyan? Meddig épít és mikor válik rombolóvá egy verseny? Mik a szabályok, kik az ellenfelek? Ha a csapattársam jól teljesít, az engem is emel, esetleg levonom belőle a következtetést, hogy én nem vagyok elég, vagy erőt ad ahhoz, hogy fejlődjek? Mitől függ a versenyhez való hozzáállásunk?

Milyen örökölt minták, milyen belső hajtóerők, milyen alapvető emberi igények húzódhatnak meg egy-egy versenyhelyzet mögött? Hogyan ismerjük fel, hogyan dolgozzuk meg, hogyan használjuk ki ezeket?

Vajon Buddha is verseng a lelki békéért? És vajon akinek nem számít a verseny, az megalkuvó vagy bölcs?

Júniusban Almási Kittivel a rivalizálás, a versengés pszichológiáját beszéljük ki, játsszuk körbe, tárjuk fel a nézői kérdésekből is inspirálódva, a Momentán Társulat imprójeleneteinek segítségével.

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.
Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

 

Praktikus információk:
Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

 

Várunk szeretettel!

Kövess minket!


További ajánlataink


29. Duna Karnevál Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A karneváli események koronája minden évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mesés környezetében bemutatott gálaműsor, a külföldi és hazai táncegyüttesek közel…

Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!