Program


FRENK - zenekaros nagykoncert
3

FRENK - zenekaros nagykoncert

FRENK legújabb nagylemeze, az 'Abszolút szabadon' 2022. év végén jelent meg. A koncerteken ezek a dalok adják a koncert gerincét.

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 17. péntek, 19:30

Frenk a hazai zenei élet meghatározhatatlan alakja. Szinte minden hangszeren játszik, lemezein maga dobol, zongorázik, gitározik, énekel. A zenekar tagjai mind ismert és elismert zenészek. Rock&roll popsanzon a nagyvárosi éjszakák füstös lokáljaiban. Éjszakai élet, és minden ami vele jár. Zenéjében -és természetesen új lemezén is- ötvöződik a pop, a rock'n'roll, a klasszikus zene, a sanzon, a jazz, és minden, ami mentes a megfelelési kényszertől. Dalai egyszerre nőiesek és férfiasak, lágyak, melankólikusak, vadak, erőtől feszülőek. Mint mi, mindannyian.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!