Program


Festéktüsszentő

Festéktüsszentő

Képzőművészet és opera az Eiffelben
A program kizárólag 10 és 14 éves kor közötti gyermekek számára látogatható, melyet a belépéskor ellenőrzünk! A gyermekeket kísérő felnőttek nem vehetnek részt a programon, így jegyet váltaniuk sem szükséges.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 10:45

Aki még nem látta, annak muszáj bejárnia az Opera festőtermét – és ez az Eiffel Műhelyházban található. Itt készülnek a hatalmas operaházi, Erkel színházi és Bánffy termi színpadok díszletei, a díszletelemek festései. Az Opera műhelyében festőművészek dolgoznak, és szívesen tanítgatják festeni a gyerekeket, ráadásul magában az Oláh Gusztáv festőteremben!

Szakmai vezető: Resz Miklós szcenikai vezető
Helyszín: Eiffel Műhelyház – Oláh festőterem

Alkalmak minden hónap második szombatján 10:45 órától (90 perc)

A program kizárólag 10 és 14 éves kor közötti gyermekek számára látogatható, melyet a belépéskor ellenőrzünk! A gyermekeket kísérő felnőttek nem vehetnek részt a programon, így jegyet váltaniuk sem szükséges.

Ajánlatunk


A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!