Program


Ferdinand von Schirach: Terror
7

Ferdinand von Schirach: Terror

Ferdinand von Schirach első színpadi műve az emberi döntés felelősségét állítja középpontba, arra a kérdésre keresi a választ, van-e vajon különbség élet és élet között, ha azt a számok, a mennyiség felől nézzük. Hozhatunk-e döntést a halálról egy nagyobb katasztrófa elkerülése érdekében? Ki a felelős?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 1. péntek, 19:00

Lars Koch, német vadászpilóta az Önök ítéletére vár!
zárt tárgyalás

A kérdés, hogy jól döntött-e azon a napon, amikor a kiadott parancs ellenére egy a terroristák által eltérített, teli utasszállító gépet néhány lövéssel a földre kényszerített, hogy egy még nagyobb katasztrófát elkerüljön. A 164 utast szállító gép ugyanis egyenesen a müncheni stadion felé tartott, ahol 70.000 ember várta a Németország-Anglia futballmérkőzést. Kochnak döntenie kellett. De milyen parancs alapján? Lelőheti-e az emberekkel teli gépet, hogy megmentsen 70.000 embert? Vagy kövesse feljebbvalója parancsát, és hagyja, hogy bekövetkezzen a katasztrófa?

Ferdinand von Schirach első színpadi műve az emberi döntés felelősségét állítja középpontba, arra a kérdésre keresi a választ, van-e vajon különbség élet és élet között, ha azt a számok, a mennyiség felől nézzük. Hozhatunk-e döntést a halálról egy nagyobb katasztrófa elkerülése érdekében? Ki a felelős?

Kedves Nézőink! Önök döntenek, Önök az esküdtek, akiknek a tárgyalás során hallottak alapján mérlegelniük kell, bűnös-e Lars Koch vagy sem.

Magyarországon a Jászai Mari Színház a második, mely bemutatja Ferdinand von Schirach darabját, csatlakozva ezzel ahhoz a 14 országban található 52 színházhoz, ahol a nézők már döntöttek Lars Koch bűnösségéről.

Fotók: Prokl Violetta

Ajánlatunk


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Meg se kínáltak-Bödőcs Tibor könyve alapján

6SZÍN

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással. - A szerző többször is nyilatkozta, hogy “Thuróczy Szabolcs hangján szól a fejében Oszkár”. Az…

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!