Program


Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklós koncert

Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen "Mr. Rock and Roll" az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A '70-es és '80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba - az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. december 29. hétfő, 20:00

Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.

A rajongók legnagyobb örömére idén ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet.

Fenyő Miklós minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. A megszokott minőségű hang- és fénytechnika, a kivetítők, a látványvilág, na és az elmaradhatatlan, különleges énekhang teszi felejthetetlenné a show-t. Egy kiváló művész, számtalan remek sláger - élje át Ön is újra Fenyő Miklós fergeteges ünnepi koncertvarázsát!

Az idei koncert sztárvendégei Ullmann Mónika és Miller Zoltán, akik Miklóssal együtt és külön külön is készülnek egy-egy meglepetéssel.

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

Vannak témáink, amelyeket egyfajta álszent hallgatás övez. A családon belüli erőszak is ilyen. Nincs felfoghatatlanabb egy szülő számára, mint amikor…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!