Program


Felhőcirkusz unplugged
7

Felhőcirkusz unplugged

A felhők között vándorló cirkusz maroknyi társulatának akrobatái és zenészei Katókával kiegészülve vágnak új kalandokba.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 24. vasárnap, 11:00

Aulea Alapítvány produkció
A Juhász Kata Társulat bemutatja
FELHŐCIRKUSZ
TÁNC és CIRKUSZ élőzenével
2 éves kortól, 50 perc   

Alkotók, előadók:
DARAGÓ DORINA - tánc
ZOLETNIK SOPHIE tánc, akrobatika
VALKÓ BENCE – tánc, akrobatika
KERTÉSZ ENDRE - cselló
ISZLAI RENÁTA - klarinét
MÓZES ZOLTÁN – ütősök

Zenei vezető: Kertész Endre
Dramaturgia: Budaházi Attila
Koreográfia: Juhász Kata

A nyári égbolt felhőit bámuló Katókához képzeletbeli barátok érkeznek. A felhők között vándorló cirkusz maroknyi társulatának akrobatái és zenészei Katókával kiegészülve vágnak új kalandokba. 
Juhász Kata koreográfus ezúttal a legkisebbekhez kíván szólni a Weöres Sándor verseinek motívumai és ritmusai által ihletett előadásával.
Az előadás élő zenéjét klarinéton Iszlai Renáta, ütősökön Mózes Zoltán és csellón Kertész Endre játsza.
Weöres Sándor ismert gyerekversei, mint a DÉLI FELHŐK, a VÁSÁR, a HA A VILÁG RIGÓ LENNE, a CSIRIBIRI, A TÜNDÉR, A BIRKA-ISKOLA, a SEHALLSELÁT DÖMÖTÖR, nem hangzanak el az előadásban, hanem ihletik a darab képeit, dramaturgiáját. A Tűzmadarak nagyszerű artistája Zoletnik Sophie, a fiatal színész-artista Valkó Bence és az ifjú tehetséges táncművész, Daragó Dorina tánccal, cirkusszal a zenészekkel együtt mesél nemcsak a gyerekeknek, hanem az egész családnak.  Az előadás különlegessége, hogy a hagyományos színházi térből ki-kilépve nagyszerű, közvetlen élményt nyújt nézőinek. 

“Juhász Kata nemcsak az irodalmi impulzust tudja a tánc, cirkusz és zene nyelvére sikeresen lefordítani, de rátalál arra a módra, hangnemre, struktúrára is, amivel mindez a gyerekek számára érthető és élvezhető lehet, és közben a szülő sem érzi magát matiné előadáson.” Maul Ágnes, Színház Folyóirat, 2017. május

Az előadás trailerje: https://vimeo.com/272438115

 

Kedves Közönségünk!

Sajnos társulatunk – mint független színház– 2019. január 1-től kénytelen jegyárait emelni. Ennek oka az országgyűlés által tavaly elfogadott törvénymódosítás, melynek értelmében 2019. évtől a színházakat már nem támogathatják erre a célra elkülöníthető adóforintjaikkal (TAO) a cégek.
Mivel a TAO-ból származó bevételünk az elmúlt években előadásaink költségeinek körülbelül 40%-át fedezte, ezt a kieső összeget kénytelenek vagyunk mostantól -a jogi környezet jövőbeni esetleges pozitív megváltozásáig-  a jegyárak emelésével pótolni.

Köszönjük megértésüket,
Juhász Kata
társulatvezető
Aulea Alapítvány

Kedvezményes családi jegyek:
Családi 1(1 felnőtt + 1 gyermek)
Családi  2 (1 felnőtt + 2 gyermek)
Családi 3 (2 felnőtt+2 gyermek)
Nagycsaládos (2 felnőtt+3 gyermek)

Támogatói jegy: a nézők a budai fekvőbeteg gyermekek ellátását, a Szent János Kórházban működő Budai Gyermekkórházat támogatják.

A társulat támogatói: EMMI, NKA, Műhely Alapítvány

Helyfoglalás érkezési sorrendben

Készpénzes jegyvásárlás a helyszínen fél órával az előadást megelőzően kezdődik
További információ: jegyfoglalas.aulea@gmail.com

Ajánlatunk


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

2024. május 23-án a Virtuózokban is szereplő mentorok, zsűritagok együtt fognak színpadra állni és koncertet adni a fiatal tehetségekkel.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!