Farkas Elemér MenüKreátor a Csokoládé Múzeum alapítója különleges világba kalauzolja el a vendégeket ezen az estén. A művész dalai és az ízek mesés játéka elvarázsolja és elrepíti a résztvevőket a hétköznapi életből pár órára.
Az ötfogásos menü a Csokoládé, kézműves bor és ínycsiklandó ételek Farkas Elemér & Kovács Antal örökös magyar sommelier-bajnok ajánlásával.
Az est programját összeállítottuk, a menüt pedig finomra hangoltuk – a Húsvét előtti 40 napos szokásokat szem előtt tartva.
Tekintse meg ajánlatunkat:
- Kaviár, tenger zöldségei trió variáció
o Kúcs Gyula: Pécsi Irsai Olivér 2016
- Gyömbéres tenger gyümölcsei leves
o Légli Géza: Kislaki Pirosbor 2014
- Lazac derék mandulás, párolt spenóttal, nemzeti nudlival, chili szósszal
o Somló kincse Somlói Juhfark 2015
- Csokoládé elő-desszert mogyorós-nugátos marcipán
o Obzidian Tokaji Kései Cuvée 2015
- Tüzes csokoládés desszert
o Katalin napi olaszrizling 2007
Sasvári Sándor első nagyobb szerepét a Sztárcsinálók című rockoperában játszhatta el, melynek során örökre a szakma szerelmese lett.
Munkássága egyik kimagasló csúcspontja a Fantom megformálása. Az Operaház Fantomja című musical tíz éve színesíti a Madách Színház repertoárját.
Személyesen találkozhat a Mamma Mia! főszereplőjével, informálódhat a művész szakmai múltjáról és az aktuális nagy sikerről a vacsora alkalmával.