Program


FAZIOLI Estek: Jean-Marie Machado (F)

FAZIOLI Estek: Jean-Marie Machado (F)

Jean-Marie Machado olasz-spanyol anya és portugál apa gyermekeként Marokkóban született. Klasszikus zongorát már Franciaországban tanult, majd felfedezte magának az improvizáció szépségét, s vele együtt a jazz világát.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 21:00

A rá kezdettől fogva oly jellemző kulturális sokszínűség immár közel harminc esztendeje tartó munkásságában mindvégig tetten érhető, legyen szó nagyzenekari produkciókról, vagy a legtömörebb jazz-formációról, a trióról, Dave Liebmannel, Andy Shepparddel és másokkal készült közös munkáiról, vagy éppen szólóprojektekről. 

Triójával 2015 márciusában már megfordult az Opus Jazz Club színpadán, a Festival de la Francophonie egyik nagy sikerű koncertjét adva. Ezúttal az Opus új zongora-sorozatának szeptemberi koncertjén sokszínű szólóprogramjával lép színpadra. Így például olyan „vértestvérei” előtt tiszteleg, mint Amália Rodrigues és Billie Holiday, elegánsan elegyítve a fado és a blues hangzásvilágát a jazzével. Emellett klasszikus jazz témák rögtönzött variációit és saját – különféle formációkra komponált – repertoárjának legszebb darabjait is bőséggel hallhatjuk, teljesen újfajta interpretálásban.

Közreműködik:

Jean-Marie Machado - zongora

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894.

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

AZAHRIAH TRIPLÁZIK A PUSKÁSBAN!

Azt kérdezi az orvos: - Az apja miben halt meg? - Kocsmában.Heveny lövöldözés meg ilyesmi. - Iszik? - Most hogy meghalt, nem hiszem.

Kövess minket!


További ajánlataink


Harmony of Love - Király Linda koncertje. Vendég: Király Viktor Szép

Várkert Bazár, Rendezvényterem

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!