Program


Farkasbőrben
7

Farkasbőrben

Freddy minden vágya, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen és ő legyen a legfélelmetesebb vérfarkas, falkájának új vezetője. Ám a nagy átalakulás ceremónián valami balul sül el és a fiúból a világ legcukibb kis uszkárja lesz. Holdkeltéig be kell bizonyítania, hogy ő is igazi farkas, különben a falka örökre száműzi.

 

A vetítésen történő részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Regisztrálni intézményünk jegypénztárában tudnak.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 7. szerda, 10:00

Farkasbőrben / 100% Wolf
6 éven aluliak számára nem ajánlott
ausztrál animációs film, 96 perc, 2020

Freddy minden vágya, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen és ő legyen a legfélelmetesebb vérfarkas, falkájának új vezetője. Ám a nagy átalakulás ceremónián valami balul sül el és a fiúból a világ legcukibb kis uszkárja lesz. Holdkeltéig be kell bizonyítania, hogy ő is igazi farkas, különben a falka örökre száműzi. Szerencsére új barátai a segítségére lesznek a halloweeni kalandban.

Rendező: Alexs Stadermann
Forgatókönyvíró: Fin Edquist
Zene: Ash Gibson Greig

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

A finn színházi élet egyik legfontosabb alkotójának darabja érzékeny és szórakoztató helyzetekben mutatja meg, miként próbál alámerülni három igaz barát a férfilélek különös mocsarába.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Killer Queen

Erkel Színház

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show, a számtalanszor díjazott és méltatott világhírű Killer Queen együttes érkezik egy felejthetetlen koncertre!

akár -30%
Jupiter Ferencsik/4 Jegyvásárlás

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!