Program


FAME-RENT,  A hírnév ára
4

FAME-RENT, A hírnév ára

A híres New York-i művészképző iskola, a FAME School életéről, növendékeinek és tanárainak hétköznapjairól, kapcsolatairól szóló világsikerű film és az annak folytatásaként született musical is kivételesen népszerű a műfaj hazai rajongóinak körében. Nem kisebb rajongótábort szerzett magyarországi bemutatásával egy másik amerikai kult-musical, a szintén New Yorkban játszódó RENT.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. január 6. vasárnap, 19:00

FAME-RENT, A hírnév ára
Koncert-musical 2 részben

A híres New York-i művészképző iskola, a FAME School életéről, növendékeinek és tanárainak hétköznapjairól, kapcsolatairól szóló világsikerű film és az annak folytatásaként született musical is kivételesen népszerű a műfaj hazai rajongóinak körében. Nem kisebb rajongótábort szerzett magyarországi bemutatásával egy másik amerikai kult-musical, a szintén New Yorkban játszódó RENT. Mindkét darabot a musicalszerzői pályája mellett társulatteremtő munkájáról, többek közt a Rock Színház egy alapító tagjaként is ismert Miklós Tibor állította színpadra elsőként Magyarországon.  Ő volt a megálmodója a Freddie Mercury életét és pályáját felidéző, 2009-ben Egy bohém rapszódiája című dramatikus emlékkoncertnek is. A három mű témája sok ponton találkozik, más-más környezetben, különböző megközelítéssel, de mégis ugyanarról szól: a tehetségről, a siker, a befutás vágyáról, az ezekért folytatott küzdelmekről, - az örömteli pillanatok mellett – bukásokról, tragédiákról és a fiatal tehetségekért érzett felelősségről.

A FAME, a RENT és az Egy bohém rapszódiája fantasztikus dalait és legizgalmasabb jeleneteit (néhány Mamma mia, Szombat esti láz és West Side Story dallal kiegészítve), most FAME-RENT, A hírnév ára címmel, két részes koncert-musicalként mutatja be az IG Produkció és  a Rock Színház Alapítvány Miklós Tibor rendezésében és Fincza Erika koreográfiájával.

Ajánlatunk


„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Kövess minket!


További ajánlataink


LURA koncert Barrio Latino előzenekar és afterparty Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A portugál hang, mely elvezet a Zöld-foki-szigetek forró hangulatú, vibráló világába!

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!