Program


Érzéki Matematika
7

Érzéki Matematika

Az RS9 és a Formiusz Színház előadása.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. május 18. csütörtök, 19:30

- tanulmány a férfiakról nemcsak nőknek egy részben –

Falussy Lilla könnyed, szórakoztató tanulmányt írt a férfiakról. De a felvillanó, sokszor igen rövid jelenetekből összefűzött színművet nevezhetnénk a FÉRFI tündöklésének és bukásának is. Persze a FÉRFInak a bukás sem megy egyedül: ahhoz, hogy elbukhasson végre, előtte egy NŐnek kell – immár visszavonhatatlanul – elbuknia. Mondhatnánk: minden sikeresen elbukott FÉRFI mögött ott áll egy (kettő, három…) keserűen elbukott NŐ, akit az a megtiszteltetés ért, hogy élete nagy részét az illető FÉRFI holdudvarában tölthette. A NŐk pedig látszólag tisztában vannak sanyarú jövőjükkel, mégis tehetetlenek, mert a teremtés koronája megbabonázta őket. Ám a FÉRFI nagyvonalú, mély empátiával érzi át a NŐ helyzetét, igyekszik a NŐ megértő támasza lenni. Kételyei közepette a FÉRFI az egyháztól remél segítséget. Kitűnő a választás: az egyház már évszázadokkal korábban is hozzáértéssel és véglegesen megoldotta a hasonló problémákat, lásd például a veronai szerelmesek esetét… Ott és akkor a megoldásba mindkét szerelmes végleg belenyugodott, legalábbis később nem mentek vissza reklamálni. De a FÉRFI végül körültekintőbb: tesz a papra, tesz a NŐre, és hamarosan felötlik benne a legjobb megoldás.

Az előadás hossza kb. 80 perc, szünet nélkül.

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!