Program


Ennivaló muzsika

Ennivaló muzsika

A Kodály Filharmonikusok hangversenye.



 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 21. csütörtök, 19:30

Énekelt receptek és egyéb nyalánkságok.

Műsor:

Orlano Gibbons, Clément Jannequin, Georges Bizet, Leonard Bernstein, Jean
Françaix, Ralph Vaughan Williams, Gioachino Rossini, Paul Hindemith,
Giuseppe Verdi, Jaakko Mäntyjärvi, Selmeczi György művei

Közreműködik: Anducska Katalin – zongora / Kodály Kórus Debrecen
Vezényel: Szabó Sipos Máté

Az evés-ivás évszázadok óta szoros kapcsolatban áll az énekléssel, tánccal, muzsikával. A piaci árusok kiáltozását már a reneszánszban dalba foglalták éppúgy, minta víg lakomákat, a jó borokat, tósztokat, vagy a jeles étkeket. Ínyenc zeneszerzőkről is sokat hallhatunk – elég csak Rossinira gondolni, aki képes volt egy libamájért lekésni a saját előadását –, azonban énekelt receptekből bizonyára nem sokan tudnának idézni. Ezért válogattunk össze Önöknek egy kosárravalót a kórusirodalom gasztronómiához kapcsolódó nyalánkságaiból az omlett énekelt receptjétől a boszorkánykonyháig. És ha a karneváli hangulatban megszomjaznak, a végén még egy „nemcsakhallható” csemegével is kedveskedünk majd Önöknek.

 

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!