Program


Elvis Country Tour 2009 Hungary
4

Elvis Country Tour 2009 Hungary

Az Első Magyar Rock & Roll Varieté Színház 2009-ben megalkotta az Európában is egyedülálló "Elvis Country Tour-t "! A két felvonásos, humorral-színművészettel fűszerezett, minden korosztálynak és rétegnek élményt nyújtó zene-kultúrtörténeti feldolgozás, hol autentikusan, hol pedig kreatív újításokkal gördül végig a KIRÁLY karrierjének legfontosabb állomásain.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2009. november 21. szombat, 19:00

Az élőzenés nagyprodukcióban, a nagysikerű Made in Hungária című darabban, musical énekesből R&R zenésszé is avatott Miller Zoltán mellett, a Vocal Idiots társulat, Elvis by Fly és a Roll"skate Boogie nagyzenekar vezetik fel a tökéletes Elvis illúziót, a Skóciából hazánkba érkező Elvis Presley imitátor Európa Bajnokot, Rob Kingsley-t.

Napjainkban nagyon sok Elvis imitátor és előadó munkálkodik a világban, így megtalálni a legjobb előadót, aki magas színvonalon utánozza Elvist, az nagyon nehéz feladat. Ezért lett Rob Kingsley egy ilyen professzionális szórakoztató, aki éveken keresztül tanulta Elvis stílusát, és így a csúcsra jutott az európai Elvis-Imitátorok között, mivel megnyerte a 2008-as Európa bajnokságot, ami jelenleg az elérhető legnagyobb elismerés napjainkban. Rob egy igazi "világklasszis" előadó, számos sikeres előadást/megjelenést tud már a háta mögött a világ minden táján, beleértve Rádiós és TV-s szerepléseket is. Az ő előadásainak sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy az őszinte közönségétől megkapta a valaha élt „Legnagyobb Előadó & Szórakoztató” címet. Az is emeli a hitelességét, hogy fellépő ruháit attól a BK Enterprises & Gene Douchette cégtől importálja az USA-ból, aki egy volt Elvis ruhatervezői közül.

Miller Zoltán színművész: Színész, énekes. 1973. december 10.-én született Budapesten. Édesanyja Dobránszky Zsuzsanna operaénekesnő, édesapja Miller Lajos Kossuth és Liszt-díjas operaénekes. Az óbudai Martos Flóra Gimnáziumban érettségizett, 1992-ben jelentkezett a Gór Nagy Mária Színitanodába. 1993 júniusában debütált a budapesti Arany János színház a mostani Új-színház színpadán. Azóta tartó töretlen pályafutása során,mintegy 30 főszerepet játszott el. 2007-ben a Csináljuk a fesztivált című műsor (MTV1, nézettsége 1,2 millió fő) második szériájának győztese és azóta rendszeres fellépője. A K-TM Produkciós Iroda Kft. felkérésére, szerepet vállalt az Első Magyar R&R Varieté Színház Produkcióiban.

Jegyárak a budapesti előadásra:
8900 forint (kiemelt VIP kategória)
4900 forint
3900 forint
VIP kategória: A VIP jegy magában foglalja a legjobb nézőtéri helyeket,+ ELVIS ajándékcsomag és egyéb meglepetés termékek, 4500 forint értékben!

Jegyárak a vidéki előadásokra:
7500 forint (kiemelt VIP kategória)
4500 forint
3500 forint
VIP kategória: A VIP jegy magában foglalja a legjobb nézőtéri helyeket,+ ELVIS ajándékcsomag és egyéb meglepetés termékek, 4500 forint értékben!

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára, Sz. 106, BB 114

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Kövess minket!


További ajánlataink


De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

ATTRACTION Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!