Program


Élet az ADHD-val - Online
2

Élet az ADHD-val - Online

A figyelemhiányos hiperaktivitási-zavar – vagy ahogy a többség ismeri, az ADHD kialakulásáról megoszlanak a vélemények. Ez a neurológiai természetű veleszületett vagy fejlődési rendellenesség hazánkban 300-400 ezer embert érint.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 12. kedd

Élet az ADHD-val – ONLINE

Felvétel az Eötvös10-ben 2022.02.15-én tartott előadásról

A jegyeket 2022. április 12-ig lehet megvásárolni. A jegyet megvásárlók az előadás linkjét április 13-án e-mailben kapják meg. A felvétel április 14-től április 17. éjfélig tekinthető meg.

F9880, F9000, F9090: Mások számára ezeknek a számoknak és betűknek az összessége csupán egy-egy ismeretlen BNO-kód, de a világon több ezer szülőnek ez gyerekük diagnosztizált állapotát takarja.

A figyelemhiányos hiperaktivitási-zavar – vagy ahogy a többség ismeri, az ADHD kialakulásáról megoszlanak a vélemények. Ez a neurológiai természetű veleszületett vagy fejlődési rendellenesség hazánkban 300-400 ezer embert érint. Az ADHD tünetei ugyan időnként minden embernél előfordulnak, ám azt fontos tudnunk, hogy a figyelemzavaros gyermek nemcsak szétszórt, hebehurgya, álmodozó típus, hanem komoly tünetek nehezítik meg mindennapjait. Az ADHD gyakori, becslések szerint az iskolások között 10 százalék körül mozog az érintettek aránya, közülük a fele felnőttként is küzd a figyelemzavarral.

Az előadás első felében körbejárjuk az ADHD tipikus tüneteit, a társuló problémákat, és beszélünk arról, hogy melyek a hatékony terápiás eljárások abban az esetben, ha az ADHD diagnózisa fennáll.

Előadó: Dr. Tárnok Zsanett neuropszichológus, a Vadaskert Alapítvány igazgatója

Az előadás második felében:

Homo distractibilis - ADHD-vallomások

Nem könnyű kiállni nyilvánosan, és felvállalni azt, hogy „akasztják a hóhért”.

Előadásom rendhagyó, hiszen rólam szól. Vallomás arról, hogy hogyan élem meg és élem túl saját ADHD-mat. Bőven 40 fölött tekintek vissza gyermekkoromtól kezdve a mai napig arra, hogyan küzdöttem meg minden újabb életszakaszomban ezzel a „fejlődési rendellenességgel”. Ehhez nem csak élni kell tudni vele, hanem párszor bele is halni. Szeretnék ezzel a vallomással lelket önteni azokba a szülőkbe, valamint ADHD-s felnőttekbe és serdülőkbe, akik még mindig, mint olykor én is, küzdenek azzal, hogy elfogadják magukat, illetve gyermekeiket.

Előadó: Mészáros Lőrinc László, ADHD-tapasztalati szakértő, gyógypedagógus

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!