Program


Egy este Branford Marsalisszal - Jazzlegendák

Egy este Branford Marsalisszal - Jazzlegendák

Négy csávó dalokat játszik. Branford Marsalis legutóbbi, kiemelkedően sikeres lemezének címe, a Four MFs Playin' Tunes valójában ennél sokkal durvábban fordítható - no de mégiscsak öltönynadrágban és nyakkendőben mutatkozik Marsalis a lemezborítón

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. november 4. kedd, 19:30

Haja már kissé megfogyatkozott ahhoz képest, ahogyan Sting Englishman in New York című számának klipjében láthattuk, szaxofonhangja viszont nemhogy nem kopott meg, olyan elementáris erővel, letisztult lendülettel szól, hogy az tiszteletet parancsol és lenyűgöz.


Az ötvennégy éves, háromszoros Grammy-díjas Marsalis debütál is a Művészetek Palotájában, meg nem is, hiszen a Müpa megnyitásának évében klasszikus műsorral, a Magyar Telekom Szimfonikus Zenekar szólistájaként lépett fel a Nemzeti Hangversenyteremben. Saját zenekarával, vérbeli jazzmuzsikusként viszont most először hallhatjuk. Ráadásul zenekara is vérfrissítésen esett át: miután az évekig alappillérként dolgozó Jeff "Tain" Watts elhagyta Marsalis kvartettjét, jó időbe telt, mire a főnök rátalált a megfelelő utódra Justin Faulkner személyében. A szemtelenül fiatal dobos a Four MFs-albumon mutatkozott be.
Marsalis - aki néhány éve színházi zeneszerzőként is remekelt egy Samuel L. Jackson főszereplésével játszott Broadway-darabban - a Four MFs-en korábbi kvartettlemezeinek erényeit ötvözi. A 2004-es Eternal balladai mélységei és a 2006-os Braggtown sziporkázó mozgalmassága egyaránt teret kap az új korongon, miközben az eredeti szerzemények mellett a jazzhagyományok előtti tisztelgés sem marad el. Mindezt a Müpában is elénk tárja a négy csávó.

Közreműködők:

Branford Marsalis - szaxofon
Joey Calderazzo - zongora
Eric Revis - bőgő
Justin Faulkner - dob

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A februári koncert után májusban Brahms újabb két magyar tánca, egy kihívást jelentő versenyműve és mélységeket megjáró szimfóniája kerül a Fesztiválzenekar műsorára.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merülj el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!