Program


Duo VoCellino - Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

Duo VoCellino - Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

ROHMANN DITTA és SZIRTES EDINA MÓKUS koncertje hegedűre és godronkára

Ez a koncert egy utazás – elsősorban fiatal hallgatóknak.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 16:00

Utazás a klasszikus zene világából indulva a népzenei feldolgozásokon át versek énekléséig, mely közös éneklésre sarkallja a közönséget, nem kihagyva az improvizáció varázsát sem.

Ez a műsor elsősorban inspirálni szeretné a felnövekvő generációt – kimozdítva a mindenhonnan hallható zenevilágból egy sokkal érzékenyebb, árnyaltabb, valamint lelket és szellemet igénybe vevő zenei-művészeti világ felé.

Ezt a koncertet az előadók kíváncsisága ihlette, ahogy határtalanul járhatunk a műfajok között, s egyetlen, ami biztos, a hangszer és az énekhang.

A műsoron saját darabok mellett klasszikus zenei átiratok, népzenei ihletettségű darabok szerepelnek cselló-hegedű duóra.

A formáció évek óta koncertezik hangversenytermekben és templomokban, szerényebb és finomabb befogadók figyelmétől kísérve, soha fel nem adva azt a reményt, hogy milyen ajándék lehet a művészet ilyen érzékeny és őszinte áramlása, ahogy nem a műfaji kötöttségek vagy a kiforrott eszköztár és begyakorolt sikerdarabok előadása a cél, hanem az inspiráció a határtalan zeneművészet iránt.

A koncert hossza: 90 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben az EDDA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!