Program


Disznótoros Fesztivál

Disznótoros Fesztivál

Disznótoros fesztivál
Minden ami szem-szájnak ingere
A hagyományok ápolásával, s természetesen finom falatokkal elevenítjük fel a régi falusi disznóvágásokat.

Jegytípusok


500 Ft
Állóhely

Aktuális előadások



Sztárvendég: Kis Grófo

További fellépők: ifj Vajda Gyula és népi zenekara,
Csili Népdalkör

Belépőjegy: 500Ft.

Kolbásztöltõ verseny

Összdíjazás 50.000Ft értékben!

A versenyen 3–10 fõs csapatok indulhatnak, számukra a helyet, csapatonként 2 asztalt,  5 vagy 10 kilogramm friss (a jelentkezési lapon előre jelzett összetételben és mennyiségben) húst biztosítunk. A nevezõ csapatoknak hozniuk kell a kolbász elkészítéséhez szükséges további hozzávalókat, húsdarálót, töltő gépet, grill sütőt, valamint a munkához szükséges eszközöket.

Várjuk családok, baráti társaságok és civil szervezetek jelentkezését!

A nevezési díj csapatonként 1000 Ft, amely nem tartalmazza a kolbász készítéséhez szükséges hús árát, amit kizárólag a helyszínen vásárolhatnak meg a versenyzők, nem az aznapi vágásból.

A versenyre jelentkezni február 9-ig lehet.

Jelentkezési lapok és a részletes nevezési feltételek letölthetõk a www.csili.hu honlapról, vagy átvehetõk személyesen a Csili Művelődési Központ Információjában.

Kövess minket!


Ajánló


ACCADEMIA TEATRO DIMITRI, VERSCIO, SVÁJC FEBRUÁR 2. PÉNTEK 22 ÓRA PADLÁS

Budapesti Tavaszi Fesztivál Danyiil Trifonov zongorakoncertje

ACCADEMIA TEATRO DIMITRI, VERSCIO, SVÁJC FEBRUÁR 2. PÉNTEK 18 ÓRA HEVESI TEREM

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

x

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunk cookie-kat használ. Oldalunk használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. RendbenTovábbi információ