Program


CZF 2019 | Cziffra Fesztivál | Bárest

CZF 2019 | Cziffra Fesztivál | Bárest

Hot Jazz Band, Káel Norbert, Sárközi Lajos és zenekara

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 22. péntek, 19:30

A bárokban is zongorázó, számtalan legendás történet főszereplőjeként is ismert  Cziffra Györgynek dedikálva a nagy közönségsikerre való tekintettel kerül megrendezésre ismét a Bárest, melyen a művészek ‘20-as, ‘30-as, ‘40-es évekbeli slágerekkel varázsolják elénk a két világháború közti “boldog békeidők” különleges hangulatát.

A klasszikus jazz átiratok Cziffra György bárzongorista-repertoárjának alapjához tartoztak, a két világháború közti időszak és a háborút követő néhány szabad esztendő szórakoztató zenéjének legnépszerűbb, s máig örökzöld dallamai ezek. Káel Norbert és a Hot Jazz Band évek óta otthonosan mozognak ebben a sajátos zenei világban. A korrajz azonban nem lehetne teljes az egyik legkiválóbb prímás, a klasszikus és jazz zenei versenyeken is díjakat nyert, Junior Prima Díjas Sárközi Lajos és zenekara nélkül, akik műfajtól függetlenül páratlan összhanggal és szemkápráztató virtuozitással muzsikálnak. A MOMkult hangulatos lokállá alakított nagytermében az ismerős dallamok hallatán szinte elfelejtjük, hogy eltelt jó néhány évtized – a bárest magával ragadó hangulata visszarepít a jazz születésének boldog békeéveibe.

Főtámogató: MVM Zrt., NKA

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

10 éves Jubileumi születésnapját ünnepli az Audi Aréna Győrben a KOWALSKY MEG A VEGA zenekarral. Ennek a kerek évfordulónak köszönhetően az Audi Aréna megajándékozza a koncertre látogatókat.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!