Program


Csoportos idegenvezetés

Csoportos idegenvezetés

2015. február 19-e és 22-e között rendezik meg fővárosunkban az Idegenvezetői Világnapot: budapesti idegenvezetők mutatják be a város nevezetességeit, látnivalóit, köztük a Vigadót!

Aktuális előadások


Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

Jegyvásárlás

985-ben született meg az ötlet az Idegenvezetők Világszövetségének első találkozóján, hogy február utolsó vasárnapja legyen az „Idegenvezetők Világnapja”, ezzel is felhívva a figyelmet az idegenvezetők felkészültségére, és segítve, hogy ne csak a külföldi közönség, hanem a hazai vendégek is megismerkedjenek munkájukkal.

Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott a Pesti Vigadó. A Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett, január 22-ei Nyitott Ház alkalmával többszörös túljelentkezés volt az épületben zajló túrák iránt. Ezen fellelkesülve a hétvégén több csoportot is indítunk. A csoportos idegenvezetés során képzett vezetőink segítségével olyan helyekre is eljuthatnak vendégeink, amelyek a nagyközönség számára nem látogathatóak.

Az érdeklődők 2015. február 21-én és 22-én 750 Ft-os, kedvezményes áron látogathatják a Vigadó idegenvezetéseit. Egy-egy csoportos idegenvezetésen maximálisan 30 fő vehet részt

Fontos tudnivalók!

A jegyárak az idegenvezetést foglalják magukban, tárlatok megtekintésére nem jogosítanak!

Ezeken a napokon a Komplex házjegyek árából (mely jegyekkel a Vigadó aktuális tárlatai tekinthetőek meg) minden csoportos idegenvezetésen részt vett vendég további 50%-os kedvezményben részesül.

A vezetés várható időtartama: 60 perc

A túra során az épület azon részei is bejárhatók, melyek a nagyközönség számára nem vagy csak részben látogathatók!

Csoportlétszám maximálisan 30 fő lehet, helyét előzetes jegyvásárlással tudja biztosítani.

Ajánló


A Marie Claire magazin 2016. november 11-13. között a Várkert Bazárban idén már…

Az új helyszínünkön ismét elérhető a Láthatatlan Vacsora programunk! A teljes sötétségben immáron…

Rossz vér - francia nyelven, magyar felirattal

Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!