Program


Budapest Ritmo – 3. nap / CAFe Budapest 2016

Budapest Ritmo – 3. nap / CAFe Budapest 2016

A Budapest Ritmo – Világzenei fesztivál 3. napja

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 16. vasárnap, 19:00

Közreműködik: Offroad, Szalóki Ági, Pandzarisz Dina, Lakatos Mónika, Amira Medunjanin, Noura Mint Seymali, Mames Babegenush, Meridian Brothers

 

Vasárnap, október 16-án is három színpad ringatja és emeli fel a Budapest Ritmo közönségét, közülük az egyiken az idei WOMEX talán legnagyobb nevű előadója, a mauritániai Noura Mint Seymali és férje, valamint zenekaruk. Franciaországi turnéját szakítja meg a Budapest Ritmo kedvéért a kolumbiai minimál-cumbia formáció, a Meridian Brothers. A Fesztivál Színházban ősbemutató lesz, itt láthatja a közönség először együtt három stílus kiemelkedő magyarországi énekesnőjét, a mindenki által ismert Szalóki Ágit, a szefárd zsidó dallamok ihletett előadóját, Dinát, azaz Pandzarisz Samu Dianát, valamint a Romengo mára már világhírű oláhcigány énekesnőjét, Lakatos Mónikát. A szarajevói sevdah legnagyobb élő dívája, Amira Medunjanin is a Fesztivál Színházban énekli majd a fájdalmas szerelem legérzékibb balkáni sanzonjait. Becaye Aw szenegáli és norvég dallamokat, hangszereket használ fel egyedi zenei keveréke alapanyagaként. A showcase színpadon vasárnap ismét négy, ezúttal Kelet-Közép-Európából, a visegrádi és a balkáni térségből kiválasztott fiatal zenekar mutatkozhat be.

A Hangvetővel közös program.

 

Napijegy: 3000 HUF, 3 napos bérlet: 7000 HUF

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!