Program


Budapest Retro Élményközpont belépőjegy

Budapest Retro Élményközpont belépőjegy

Interaktív családi időutazás 3 szinten, Budapest belvárosában!
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Próbáld ki, milyen egy Lada rendőrautóval járőrözni a Gazdagréti lakótelepen a Szomszédok teleregény idején, nézd meg, mi mindent vitt magával az űrbe Farkas Bertalan, hallgass korabeli vicceket vagy kabarékat telefonfülkéinkben, készíts magadnak retro emléklapot saját kisdobos fotóddal, vagy próbáld ki magad bemondóként a korabeli Híradó stúdiójában. És ez csak néhány a különleges tárgyakat bemutató, 3 szintes létesítmény nyújtotta számtalan élmény közül. Ha az időutazásod során megéheznél, vár az Élményközpont hangulatos Bisztrója számos retro étellel és itallal, nem beszélve a Bambiról, limo porról, Turbó rágóról és a kakasnyalókáról! És még azt a bizonyos Valmar klipet is nálunk forgatták!

Minden belépőjegy a vásárlástól számítva három hónapig érvényes, a múzeum nyitvatartási idejében, minden nap 10-20:00 óráig. 

Időpontfoglalás 10 fő felett, vagy kiegészítő szolgáltatás esetén (pl. idegenvezetés, bisztro asztalfoglalás) a 06 70 429 9544 telefonszámon .

A jegy érvényességének hosszabbítására nincs lehetőség.

Ajánlatunk


A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

A Jóbarátok egyik írójának komédiája rengeteg humorral mutatja be az emberi játszmák változatos és hol vérre menő, hol röhejes természetrajzát.

Kövess minket!


További ajánlataink


20°C felett 20% kedvezmény

József Attila Színház

Tombol a tavasz, vár rád a #JASZ! Fiatal társulatunk tehetséges sztárjainak minden előadását 20% bulikedvezménnyel nézheted meg évadzárás előtt!

Philippe Herreweghe és együttesei: Beethoven-est Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!