Program


Budapest Bár koncert Nagykanizsán

Budapest Bár koncert Nagykanizsán

Az eredetileg egy lemezre összeállt zenekarnak az idei immár a nyolcadik sorlemeze. A március 15-én megjelent, Ha megtehetnéd című új lemez témája a szerelem, a vágy, címadó dalát Lovasi András írta.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 19:00

Köszönjük mindenkinek, aki nem váltotta vissza jegyét és közel fél évet vár az eredeti időponthoz képest.
 

Mosolygós arcok, nagyszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság - muzsika! A Budapest Bár koncertek mindenképpen az élet emlékezetes, “apró” örömei közé tartoznak – olyan események, amikre érdemes izgalommal várakozni, amikért érdemes élni. Mi a boldogság receptje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre való boldogsághormonnal töltekezhetsz fel!

A Budapest Bár az utóbbi évtizedek legeredetibb magyar zenei produkciója, mely szívbemarkoló és szívderítő dalok feldolgozásaival méltán vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek, a folyamatosan frissülő és szerethető repertoárnak, és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti.  A Budapest Bár mára tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik, a világszinten is kiváló zenészek és az elsővonalbeli, tapasztalt, közönségkedvenc énekesek miatt lett mára az egyik legkeresettebb koncertzenekar.  A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Különleges zenei élményként, tökéletesen házasítják a különböző stílusokat.
 
A Budapest Bár vezetője Farkas Róbert virtuóz, sokoldalú talentumú hegedűművész. Az 5 kiváló zenész mellett 12 állandó tagja, énekese van a csapatnak, akik közül az egyes fellépésekre elfoglaltságuktól függően válogatnak.

Az eredetileg egy lemezre összeállt zenekarnak az idei immár a nyolcadik sorlemeze. A március 15-én megjelent, Ha megtehetnéd című új lemez témája a szerelem, a vágy, címadó dalát Lovasi András írta.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból. Kortalan örömzene ez nyitott füleknek!
 
A Budapest Bár zenekar: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)

Énekesek: Hamarosan!

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak kötelező! Szingliknek még inkább!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!