Program


Buborék háború a Mátrában
2

Buborék háború a Mátrában

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Négy évszakos hadjárat a csapatért! - Az új csapatépítési tematika egy játékos,látszólag vicces, ugyanakkor nagyon komoly stratégiai gondolkodást igénylő projekt. A 60-90 perces menetek során a játékosoknak különleges körülmények között kell odafigyelni társaikra és megállniuk helyüket. A buborék, amelyet a játékosok magukra öltenek, megakadályozza a közvetlen kommunikációt. A verbális kommunikáció helyét a gesztusok, a metanyelv veszi át. Hogyan közvetíthető az információ úgy, hogy nem a beszéd a legfontosabb közlési mód? Hogyan tudnak a csapattagok egyszerre saját magukra, csapattársaikra, az ellenfélre és a végrehajtandó feladatra is figyelni a különleges körülmények között?

Kizárólag csoportoknak szervezzük.


1. Adj, kiráky, katonát!
Az Adj király katonát klasszikus játék ötletére épített játékban kézfogás nélkül kell zárni a falat, hogy az ellenfél ne tudjon áttörni rajta.

2. Légvár, vagy buborék?
Az ügyességre építő játékban, hamar kiderül ki az, aki csak a levegőbe beszél, aki légvárat épít, de nem tud megfelelni a csapatkövetelményeknek. A komolyság itt nem tényező. A csapattagok bukfencet, agy fejen állást kell, hogy bemutassanak. A légvárépítők büntető feladatokat hajtanak végre. Megmutathatják, hogyan megy a bukfenc, vagy a tigrisugrás!

3. Buborék bowling
Az ellenfél csapata feláll, mint a bábuk, a másik csapatnak van két „gurítása” (meghatározott távolságról, meghatározott sávban közéjük fut). Hányat borít fel? Tarol? Nem csak az erő, a taktika is számít!

4. Bubi buborék
Ebben a játékban kiderül, ki lesz a Joker a csapatban. A szumo bajnokságot imitáló játékban minden csapat meghatározott számú tagot delegál, akik összemérik erejüket. Az győz, aki felülkerekedik. Győzelmével ő lesz a csapat aduásza!

A program indulási helye és időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. 
09.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban.
Programidő: 2 óra
Nehézségi szint: 2.- kezdő
Létszám: 8-30 fő
Korhatár: 8-99 év

Ajánlatunk


A nulladik perc ősbemutató, csodás látványvilágot és igazi sztárparádét ígér. Udvaros Dorottya, Grisnik Petra, László Lili, Pataki Ferenc, Rohonyi Barnabás, Ficzere Béla játsszák a fordulatos komédiát.

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

zenés játék két részben

Kövessen minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

Hangjegy Színház- Robin Hawdon: Szeretőből egy is sok

Belvárosi Színház

"Egyetlen apró nyelvbotlás tönkreteheti még a lehető legaprólékosabban megtervezett hétvégét is." - A Hangjegy Színház fergeteges vígjátéka első alkalommal a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!