Program


Both Miklós és Szokolay Dongó Balázs

Both Miklós és Szokolay Dongó Balázs

Mohammad Reza Mortazavi (IR), Both Miklós - Szokolay Dongó Balázs duó

A hazai világzenei színtér két elképesztően eredeti és invenciózus zenésze, Both Miklós és Szokolay Dongó Balázs lép fel ezen az estén duóban, valamint egy egészen elképesztő iráni dobos, ütőhangszeres, Mohammad Reza Mortazavi szólóban.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. június 11. csütörtök, 20:00

A Berlin mellett élő iráni művész gyökeresen megváltoztatta mindazt, amit az ütőhangszeres muzsikáról eddig gondoltunk. Szóló előadásaival elvarázsolja közönségét, bejárja a legnagyobb fesztiválokat és a kritikusok szerint olyan elképesztő virtuozitással játszik, mintha nem kettő, hanem hat keze lenne.

Mortazavi már 20 éves korában a világ egyik legjobb tombak zenészének számított. Hatévesen kezdett tombakon (iráni eredetű, rézcink-ötvözetből készült ütőhangszer) játszani, 22 évesen jutott el először Németországba, aztán sorra jöttek a koncertfelkérések Európa és a világ minden tájáról. 2003-ban, 600 jelentkező közül kapta meg a Német Világzenei Díjat (German World Music Award), azóta sorra nyeri az elismeréseket: a BBC, ARD, ZDF, ORF, 3Sat, BR, NDR méltató kritikáitól kezdve a Voice of America-ig.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!