Program


Borbély - Szabó - Bögöthy - Gyárfás
2

Borbély - Szabó - Bögöthy - Gyárfás

„Mi van a Pomáz – Los Angeles tengelyen?” Borbély Mihály szaxofonos ezúttal régi zenésztársával, Szabó Dániel Amerikában élő zongoristával és a fiatal jazz-generáció két kiválóságával, Bögöthy Ádám bőgőssel és Gyárfás Attila dobossal ered nyomába a válasznak. A különleges felállásra és egyszerinek ígérkező koncertre a vírushelyzet teremtett lehetőséget.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 19. csütörtök, 20:00

BORBÉLY - SZABÓ - BÖGÖTHY - GYÁRFÁS

Közreműködik:
Borbély Mihály - szaxofon, tárogató, basszusklarinét, furulya
Szabó Dániel - zongora
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Gyárfás Attila - dob

„Mi van a Pomáz – Los Angeles tengelyen?” Borbély Mihály szaxofonos ezúttal régi zenésztársával, Szabó Dániel Amerikában élő zongoristával és a fiatal jazz-generáció két kiválóságával, Bögöthy Ádám bőgőssel és Gyárfás Attila dobossal ered nyomába a válasznak. A különleges felállásra és egyszerinek ígérkező koncertre a vírushelyzet teremtett lehetőséget, miután Szabó Dániel tavasz óta ideiglenesen újra Magyarországon él. Borbély Mihály megragadta a lehetőséget, hogy felelevenítse a közös zenélések örömét. „Hozzáérünk a hangszerhez, és máris megszületik a közös zene” – valahogy így jellemezte fúvósunk a kettejük közti zenei információáramlás magától értetődő természetét, amelyhez a csatornát még akkor építették ki, amikor a zongorista a Borbély Műhely tagja volt több mint egy évtizedig. Borbély Mihály észrevétele szerint Szabó Dániel zenéjében is egyre markánsabban jelennek meg a Kárpát-medencei hatások, így aztán a modern jazz mellett immár a bartóki zenében gyökerező etnojazz szókincsén is értő párbeszédet tudnak folytatni. A korszerűséget és frissességet ezen a koncerten a két fiatalabb zenész jelenléte is garantálja, akik nemcsak a legújabb zenei trendeket ismerik és birtokolják biztonsággal, de a Borbély Mihály zenéjében is fellelhető ritmikai fókuszban is partnerek.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Kövess minket!


További ajánlataink


ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!