Program


Bor, mámor,szerelem

Bor, mámor,szerelem

Mi is kell egy felejthetetlen estéhez? Bor, mámor, szerelem? Igen! Pillantsanak be egy kis vidéki fogadó életébe, ahol senki nem az, akinek látszik... A kiszolgálás csapnivaló, ám a hangulat annál vérpezsdítőbb! Vajon hogy alakul a zeneszerző és a primadonna szerelme?  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 24. vasárnap, 15:00

Felbolygathatja-e a gazdag földbirtokosnő az eltitkolt házasok életét, s hogy a főszakács el tud-e készíteni egy rántottát? Na, és ki az a Kőváry..?! Minden kiderül, és míg a szálak bogozódnak, a legnagyobb operett slágerek csendülnek fel a művészek előadásában, akik rendhagyó módon, nem csak a színpadon komédiáznak, hanem az önök széksorai között is! S mindehhez a talpalávalót egy virtuóz zenekar húzza! Ma önről álmodtam megint.., A jányok, a jányok.., Te rongyos élet.., Szép város Kolozsvár.. Nótázzon, szórakozzon velünk!

Ajánlatunk


A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Füredi Nikolett, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint a 2023. május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

The Bootleg BEATLES

Erkel Színház

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre érkezik a legjobbnak tartott Beatles-show immár két felejthetetlen koncertre!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!