Program


Boggie a Nagytemplomban jótékonysági koncert a kárpátaljai gyermekekért -  ' Wars for nothing '
2

Boggie a Nagytemplomban jótékonysági koncert a kárpátaljai gyermekekért - ' Wars for nothing '

A jótékonysági koncerten összegyűjtött adományokból a kárpátaljai gyermekeket szeretnénk támogatni. Alapítványunk évek óta segít a Kárpátalján élő gyermekek magyarországi táboroztatásában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. november 28. szombat, 17:00

Idén indítottuk a 200 gyermek táboroztatásáról szóló projektet, aminek keretén belül a háború által krízisbe jutott családok (kenyérkereső apa vagy katonai szolgálatot tölt be, vagy külföldön keres menedéket) gyermekeinek szeretnénk néhány hét kikapcsolódást nyújtani. A Vekeri tó mellett elhelyezkedő 5 hektáros szabadidő központunk sport, játék, kiscsoportos foglalkozás, lelki töltődés lehetőségeit biztosítja a gyermekek számára. A táboroztatáson kívül idén tartós élelmiszer gyűjtésbe is kezdünk az adventi időszakba, amit szintén a kárpátaljai rászoruló családok számára szeretnénk eljuttatni az ünnepek folyamán.

A Dorcas holland gyökerekkel rendelkező 35 éves nemzetközi segélyszervezet, mely a szegények, politikai üldözöttek és szükségben élők megsegítésére kötelezte el magát. A magyarországi alapítvány 1992-ben alakult meg. A segélyszervezet 2014-ben 19 országban több mint 300,000 embernek segített könnyebbé tenni a mindennapokat. Egyedül maradt idős emberek, menekültek, hátrányos helyzetű gyermekek, folyó- és tiszta víz nélkül élő emberek mind a Dorcas célcsoportjába tartoznak.

Web: www.dorcas.org

Ajánlatunk


A darab egy különleges és Magyarországon egyedülálló feldolgozásban viszi színpadra Petőfi Sándor életének egy meghatározó időszakát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

Gamer Symphony – látványos game music show ikonikus videójátékok zenéjével, pazar, az eredeti videójátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval és cosplay-show-val.

HOBO 80 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a…

Az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes és utánpótlás csoportjainak 2023/2024-es évadzáró gálaműsora.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!