Program


Bő szekund

Bő szekund

A muzsika megannyi területén otthonosan mozgó zenetörténész-konferanszié Bősze Ádám pedig nem volt rest, hogy előálljon egy újabb műsorral, s virtuózan mozogva a televíziós és rádiós műsorok, az antikváriusi teendők és például a Pannon Filharmonikusoknál indított, népszerű zenei élményprogramok között, idén áprilisban megszületett a BŐ SZEKUND.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 23. hétfő, 19:00

,,Hogy országos Bősze várható, az már azért is örömteli újság, mert ez a standup-est jó. Jó, mert másfél óráig nem unatkozunk” – írta Bősze Ádám első, #szeretnekahallgatók című standup műsoráról Csabai Máté kritikus.
A sziporkázóan jó hangulatú show kedélyjavító és lélekfrissítő hatása már végigsöpört hazánkon Debrecen, Szeged, Kőszeg, Pécs, Miskolc, Sopron, Székesfehérvár, Budapest és Kaposvár érintésével, s a siker folytatást követelt! A muzsika megannyi területén otthonosan mozgó zenetörténész-konferanszié Bősze Ádám pedig nem volt rest, hogy előálljon egy újabb műsorral, s virtuózan mozogva a televíziós és rádiós műsorok, az antikváriusi teendők és például a Pannon Filharmonikusoknál indított, népszerű zenei élményprogramok között, idén áprilisban megszületett a BŐ SZEKUND. A második standup-show, amelynek budapesti premierje tavasszal a MOMKult nagyszínpadán volt, 2019. szeptember 23-án 19 órakor pedig a Pécsi Harmadik Színházban lesz látható. A tartalom teljesen új, a formátum viszont semmit nem változik: bő egyórás, szünet nélküli szórakozásra van kilátás – ígéri a Bartók Rádió műsorvezetője.

Ajánlatunk


Az Urban Verbunk legújabb produkciója egy formabontó előadóművészeti koncepción alapuló előadás, amely a magyar néptánc gazdag kulturális örökségére épülve felhívja a figyelmet a jelen égető globális társadalmi kérdéseire úgy, hogy ezzel az európai-és nemzetközi színpadok közönségeinek is vonzó kínálatot teremt.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!