Program


Bíró Eszter / MR2 Akusztik+ a Müpából

Bíró Eszter / MR2 Akusztik+ a Müpából

Bíró Eszter akusztikus koncertjén most újra zongorához ül, feleleveníti a korábbi lemezek egy-egy dalát, de lesznek friss, ezen a koncerten először megszólaló szerzemények, illetve egy kifejezetten erre a koncertre készülő feldolgozásdal is.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. március 28. szombat, 20:00

"Bemegy-e a zene a fejedbe? Beeee, beee! - éneklem mostanában, és bízom benne, hogy tényleg bemegy, ezen az esten is. Sok minden foglalkoztat: ahogy megyek előre időben és hangban, egyre inkább feszegetem a határaimat, érzelmi skálámat, a világról alkotott elképzeléseimet. Mert talán érdemes örökké kételkedni, és hinni, hogy lehet a dolgokon változtatni, új dolgokat létrehozni. Jó lesz Födő Sanyival, Mókussal és a vonósszekcióval együtt gondolkodni új és régebbi dalokon, újra leülni a zongorához, ami zenei teremtőm; játszani eddigi lemezeimről, és megmutatni a dolgok több oldalát. Alig várom... és várlak!"

Bíró Eszter immár húszéves pályafutása tizenhat éves korában indult színházi főszereppel, zenei szólókarrierje pedig csupán 2006-ban, Zenéim 2000-2006 című lemezével. 2007-es Ezter, illetve 2009-es Mikor lesz az már? című albumán már sajátosan elegyíti a könnyűzenét, a világzenét, a dzsesszt és a népzenét. 2013-ban jelent meg Állati Zenés ABC című könyve és lemeze, amely 2014-ben "Az év gyermeklemeze" lett és Fonogram Magyar Zenei Díjat kapott. A Gundel Művészeti-, eMeRTon- és Cosmopolitan-díjas énekesnő 2013 nyarán New Yorkban és Washingtonban aratott zajos sikert saját zenekara turnéján, ahol vendége a Grammy-díjas Frank London (Klezmatics) volt. 2014-ben Zorán duettpartnereként lépett fel a Budapest Arénában, és játszik többek közt a Centrál Színházban. Akusztikus koncertjén most újra zongorához ül, feleleveníti a korábbi lemezek egy-egy dalát, de lesznek friss, ezen a koncerten először megszólaló szerzemények, illetve egy kifejezetten erre a koncertre készülő feldolgozásdal is.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Paul és Corie friss házasok, a fiú konzervatív, ambiciózus ügyvéd, a lány romantikus és igazi szabad lélek. Az első, tökéletes közös lakást ő találta egy régi ház legfelső emeletén, ahol senki sem zavarhatja őket. Vagy ez csak illúzió? Kacagtatóan fordulatos, vérre menő játszmák kezdődnek azért, hogy mindketten otthon érezhessék magukat közös életükben.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


20°C felett 20% kedvezmény

József Attila Színház

Tombol a tavasz, vár rád a #JASZ! Fiatal társulatunk tehetséges sztárjainak minden előadását 20% bulikedvezménnyel nézheted meg évadzárás előtt!

SopronFest

Sopron - Lővérek

2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!