Program


Bemutató - ORIGIN • MadayArt

Bemutató - ORIGIN • MadayArt

Az ORIGIN c. előadás egy új kezdetről, új indulásról, egy elemi ösztönnel megáldott táncprodukció. Hét fiatal, energetikus női táncművész képviseletében az előadás egy benső univerzumot mutat meg, megtalálva a legőszintébb létezést a színpadon.

Aktuális előadások



Az előadás főbb összetevői a testeket és teret mozdító áram esszenciája, az elemi ösztön erejének sokszínűsége, illetve önmagunk megélése.

Olyan összességet hoz létre, ahol az anyagi világot háttérbe szorítva megengedjük magunknak azt a benső létezést megmutatni, ahol már nincs álarc. A teljesség és a természetesség azok a szavak, amelyek a legátfogóbb értelemben a központja a darabnak. 

Az örök ősiség, mint forráskód, a megnyilvánult testiség energiahálózatainak egyértelmű összhangja.

Az ORIGIN az én és az egység központja. A végtelen számú lehetőség, az organikus geometriai, akárcsak a természetben megtalálható anyagok és növények felépítése. Minden egyes ér egy hálózat része, amelyet a hálózatban futó anyagok átmenete éltet.

A soha meg nem álló folyamat, ahol egyszer megszületve, majd átalakulva egy buja és dúsan mozgalmas egységes világ jön létre. 

 

Koreográfus: Maday Tímea Kinga a MadayArt művészeti vezetője Táncművészek: Alkistis Metta, Bánki Bernadett, Gyöngyösi Anna, Izabela Wróblewska, Jessica Ridge, Maria Llop Pallicé, Novreczky Lili
Fényterv, kivitelezés: Selmeczi Mercédesz
Kosztüm: MadayArt
Zene: M|Artinnovation, montázs

Támogatók: Kortárs Táncművészetért Alapítvány, Nemzeti Táncszínház, Wart Galéria, Gumitégla Kft, Madács Tánc - és Színművészeti Szakgimnázium és AMI

Kövess minket!


További ajánlataink


Vannak témáink, amelyeket egyfajta álszent hallgatás övez. A családon belüli erőszak is ilyen. Nincs felfoghatatlanabb egy szülő számára, mint amikor…

20°C felett 20% kedvezmény

József Attila Színház

Tombol a tavasz, vár rád a #JASZ! Fiatal társulatunk tehetséges sztárjainak minden előadását 20% bulikedvezménnyel nézheted meg évadzárás előtt!

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!