Program


BEMUTATÓ - LÉTHATÁR • Budapest Táncszínház

BEMUTATÓ - LÉTHATÁR • Budapest Táncszínház

A legfőbb bíránk önnön lelkiismeretünk nemcsak arról ítél meg minket, hogy jót vagy rosszat cselekszünk-e, hanem látja, és folyton vizsgálja azt is, hogy eleget teszünk-e feladataink és álmaink megvalósításáért, sorsunk beteljesüléséért.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 21. csütörtök, 19:00

Léthatár
Budapest Táncszínház

Körben jár a kismadár, repülni nem tud, lóg a szárnya, bár fellegek s az ég a vágya, ábrándja mégis földre száll… (részlet: Zachár Lóránd)   A legfőbb bíránk önnön lelkiismeretünk nemcsak arról ítél meg minket, hogy jót vagy rosszat cselekszünk-e, hanem látja, és folyton vizsgálja azt is, hogy eleget teszünk-e feladataink és álmaink megvalósításáért, sorsunk beteljesüléséért. Bűntudat és hiányérzet gyötri a lelket, ha elvesztegetjük életünk fontos pillanatait. A művet Bulgakov és Chagall munkássága inspirálta.

Zene: Kovács Benjamin
Előadják a Budapest Táncszínház táncművészei
Koreográfus: Zachár Lóránd

Támogató: NKA, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros Önkormányzata

Az előadás a Budapest Táncszínház és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.

Ajánlatunk


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú” - így méltatta játékát a kritika.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!