Program


Bár Show Budapest 2022

Bár Show Budapest 2022

A budapesti vendéglátás és bárszakma lendületes fejlődésének és népszerűség-növekedésének köszönhetően, Berlin, Prága, Osló és Athén után Budapesten is megrendezésre kerülő Bar Show rendezvény: modern és progresszív bárkulturális seregszemle, amely összehozza a bárélet szakmai szereplőit és a bárok világa és kifinomult italkultúrája iránt érdeklődő műkedvelőket.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 29. vasárnap, 14:00

Professzionális bartenderek, italgasztronómiában jártas fogyasztók és a vendéglátóipar, valamint a turizmus szakembereinek találkozási pontja. A Bar Show Budapest célja, hogy a további haladás lendületét biztosítva lehetőséget adjon az érdeklődőknek a bár- és italkultúrában való tájékozódásra és fejlődésre. Bartenderek, koktélbárok, mixerek, gyártók és forgalmazók teremtenek alkalmat arra, hogy vendégeink rengeteg márka különféle italait megkóstolhassák.

Minden kedves szakértőt, érdeklődőt, a nemes párlatok és koktélok rajongóit várjuk szeretettel 2018. május 7-én 14:00 és 21:00 óra között az Akvárium Klubban, Budapesten.

Ajánlatunk


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

A Budai Sas-hegy Természetvédelmi Terület  Látogatóközpontja minden korosztály számára tartogat izgalmakat.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert

6SZÍN

Improvizációs játék önmagunkról. Ízelítő kapcsolataink hétköznapjaiból. A Patáliától a Szeretetkertig.

Spiró György: Szappanopera

Szentendrei Teátrum, 6SZÍN

Ki a zsidó? Mi az, hogy zsidó? Budapesten, egy Holokauszt-kárpótlási ügynök csönget be egy nőhöz. A darab olyan tabukat tör…

A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk. Hősünk azonban nem egy születendő gyermek vagy…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!