Program


Balaton100szó - Rapblokk jegy

Balaton100szó - Rapblokk jegy

Az ország egyetlen olyan rendezvénye, amely körbeöleli a Hip-Hop/Slam Poetry és irodalmi programokat egy helyen, idén először a Kultkikötőben!

 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. augusztus 3. csütörtök, 17:00

A rendezvény célja a szövegcentrikus műfajok és az Underground művészetek széleskörű bemutatása minden korosztály számára. Napközben irodalmi programok, Slam Poetry és sok más a kortárs lírához köthető előadás várja az érdeklődőket. Az esti koncerteken a hazai underground rap legkreatívabb előadói lépnek színpadra. Az ország egyetlen Hip-Hop/Slam Poetry Fesztiválja. Slam, költészet, rapzene egy helyen.  Ez a Balaton100Szó.

Esti programok:

- 17:00-18:00 Track Battle
- 18:00-18:20 Főnix Crew
- 18:20-21:00 Slanguage, Mocskos Márka, PoeNick, Gege, BlooBlasco, Stereo Kollektív, Soul a New, SkillWalker, Sla
- 21:00  Akkezdet Phiai

Irodalmi gyermekprogram Horváth Kristóffal:

Költészettani szójátékokkal, közös szövegalkotással és verses mondókákkal várja Horváth Kristóf „Színész Bob“ a gyermekeket, fiatalkorú érdeklődőket. A program a Balaton100Szó Hip-Hop/Slam Poetry Fesztivál keretein belül a balatonföldvári Kultkikötőben kerül megrendezésre. Színész Bob az egész országot járva, általános és középiskolákban tartott előadásaival terel az irodalom útjára kicsiket és nagyokat- egy másik, számukra befogadhatóbb szemszögből és rendkívül szórakoztató módon. Vicces szójátékok, asszociációs nyelvi foglalkozás egy kiváló előadóval kiváló környezetben.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd. Kell ennél több egy anyának?

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Kövess minket!


További ajánlataink


Metropolitan-közvetítések 2024/25

Müpa Fesztivál Színház Előadóterem

A New York-i Metropolitan Opera a 2024/25-ös évadban is világraszóló élményeket, eredeti megközelítéseket és nagy találkozásokat ígér a HD-közvetítések globális…

20°C felett 20% kedvezmény

József Attila Színház

Tombol a tavasz, vár rád a #JASZ! Fiatal társulatunk tehetséges sztárjainak minden előadását 20% bulikedvezménnyel nézheted meg évadzárás előtt!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!