Program


Badár Sándor stand up Est Budafoki Pincejárat

Badár Sándor stand up Est Budafoki Pincejárat

Badár Sándor Karinthy gyűrűs humorista, számos magyar filmben játszott (Roncsfilm, Papírkutyák, Nyócker), a hazai stand up élet meghatározó alakja. Ezen az estén az is kiderül róla, hogy Ő maga is saját borral büszkélkedhet: nem csak mondja, hanem issza (is).

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 2. szombat, 19:30

Badár Sándor stand up estje
„Nem csak mondja, hanem issza” címmel

Badár Sándor Karinthy gyűrűs humorista, számos magyar filmben játszott (Roncsfilm, Papírkutyák, Nyócker), a hazai stand up élet meghatározó alakja. Ezen az estén az is kiderül róla, hogy Ő maga is saját borral büszkélkedhet: nem csak mondja, hanem issza (is).
A különleges tételt a Budafoki Pincejárat vendégei meg is kóstolhatják, hiszen a fergetes Badár-est három tételes borkóstolójából egy pohárra mindenki az Ő vendége.

A jegyár magába foglalja a 3 tételes borkóstolót!

Helyszín: Katona Borház, Budapest 1222 Borkő u. 6/b.
Jegyvásárlás személyesen a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központban (1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33.) vagy az előadás előtt 30 perccel a helyszínen.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Kövess minket!


További ajánlataink


Nemanja Radulović & Double Sens - világhírű hegedűművész koncertje Szép

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Világraszóló népszerűségét minden sablont és konvenciót mellőző eredeti egyéniségének köszönheti. A világhírű hegedűművész bátor művészi szabadsággal szólaltatja meg a műsorára…

Ments meg, szerelem! Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyolc ember mulatságos és megható találkozása az online térben a pandémia idején. Musicalvígjáték a félreértésekről és a válságon győzedelmeskedő szerelemről.

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!