Program


Bad Acrobats/Audioshake koncert

Bad Acrobats/Audioshake koncert

Nem vén rókák, mégis tapasztalt zenészek alkotják a budapesti kötődésű BAD ACROBATS zenekart.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 8. péntek, 20:00

Korábbi formációikkal az ország legismertebb helyszínein léphettek fel (Akvárium Nagyhall, A38, Barba Negra, Sziget Fesztivál) olyan zenekarok társaságában mint a Kiscsillag, Pál Utcai Fiúk, Esti Kornél vagy az Elefánt. Korábbi zenekarukkal (Kalef) a szakmai sikerek mellett kulturális jelenséggé váltak az alter pop-rock kedvelői között, dalaik az ország klubszínpadain, fesztiváljain szólaltak meg.
A jelenlegi formációt 2018-ban alapította a külföldről hazatérő dalszerző-énekes Békési Fanni, továbbá Rácsai Mátyás (gitár), Seres Balázs (basszusgitár) és Mikolai Petra (dobos). Céljuk egy egységes, mégis sokszínű, új zenei világ létrehozása volt, ami 100%-ig önazonos, az élőzene és elektronikus zene ötvözésével.
Stílusukat alter-popként definiálják, a 80-as évek szintipopját keverik a modern indie rock hangzással. Dalaik folyamatosan íródnak, legújabb szerzeményeik már magyar nyelvű szövegekkel szólalnak meg. A zenekar büszke arra a tényre, hogy az ország egyik legkeresettebb producerével dolgozhatnak: Ligeti Gyurival, akivel az első két kislemezüket a lehető legjobb körülmények között vehették fel a SuperSize Recording-nál.
Szakmai elismerésüket mutatja továbbá, hogy többször szerepeltek az Öröm a Zene tehetségkutató verseny Kárpát-medencei döntőjének legjobb zenekarai között.
A zenekar első nagylemeze egy korszak megnyitása és lezárása lesz egyszerre. Új zenekari tagokkal: Csizmazia Zsolt (gitár), Koncz Kristóf (basszusgitár), Gyöngyösi Barna (billentyű), illetve új, magyar nyelvű dalokkal bővülve indul útnak a Bad Acrobats.

Ajánlatunk


Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra Szép

Erkel Színház

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!