Program


Back to Black koncert + Party DJ SuriImi-vel

Back to Black koncert + Party DJ SuriImi-vel

Visszatérés a gyökerekhez: újra eredeti felállásban zenél az ország első számú funky bandája, az idén 20 éves Back II Black, amit az Akár péntek, akár szombat és a Szerelembomba című dalokból ismerhetett meg a közönség.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 14. péntek, 21:00

Az idén fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Back II Black eredeti formációban tölti újra a funky elemeket. Tizenöt évnyi külön utakon járás után a zenekar élén újra első énekese és alapító tagja, Somody Zoltán, azaz Guru áll.

A régi-új felállás lehetővé teszi a visszatérést a zenekar gyökereihez, azaz a pozitív, könnyed, ám igényes szórakoztató stílushoz, amit az Akár péntek, akár szombat, a Szerelembomba és a Szombat esti láz című dalokból ismerhetett meg a közönség.
Azonban nem valamiféle nosztalgia felébresztése a cél: a zenekar megújult energiáit friss, aktuális dalok írására, valamint látványos, lendületes színpadi show létrehozására fordítja.

A Back II Black jóvoltából mellékhatások nélküli gyógyszert, Funkybiotikumot kaphatunk nagy dózisban, amely zenés-táncos védelmet jelent a kórokozók ellen.

A koncert után DJ SuriImi elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül válogat a szokásosan fergeteges Funky Feeling Partyn.

A zenekar
Ének: Somody Zoltán
Basszusgitár: Csejtei Tamás
Gitár: Erdélyi András
Dob: Glatz Gábor

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A magyar irodalom egyik legszívbemarkolóbb alkotása felnőtteket, fiatalokat egyaránt megérint. Közös gondolkodásunk és közbeszédünk része lett a grund, amely a miénk, ahogy azt Dés-Geszti csupa érzelem, csupa dallam betétdalában éneklik a szereplők.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!