Program


Bach Bridges I. - Crossing Borders

Bach Bridges I. - Crossing Borders

A BMC-ben második alkalommal megrendezésre kerülő Bach Bridges fesztivál a Budapesti Fesztiválzenekar és az az Amszterdami Concertgebouw Zenekar művészeinek, valamint a Festivallinks közös munkájának gyümölcse, Michael Gieler és Szabó Péter művészeti vezetésével.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 3. szerda, 19:30

 Műsor:

Szabó Csaba: Erdélyi Magyar Harmóniás Énekek a 18. századból
Tobias Hume: Touch Me Lightly
Tobias Hume: I'm Falling
Marin Marais: Le Badinage
Marin Marais: Les Voix Humaines
Anni Elif Egecioglu: Särestön mieli
John Blow: The Self Banished
Mikko Perkola: Fado de Moscou
Mikko Perkola: Sinä olet minun valkea taivaani
*****
Andrea Falconieri: Passacaglia & Ciaconna
Florian Magnus Maier: Slipstream
Dimitar Bodurov: Butch & Kalimandu Denku
Közreműködik:

    Imogen Huzel - akrobata
    Anni Elif Egecioglu - cselló
    Mikko Perkola - viola da gamba
    Miroslav Petkov - trombita
    Jörgen van Rijen - harsona
    Dimitar Bodurov - zongora
    Bíró Ágnes - hegedű
    Szabó Péter - gordonka

A BMC-ben második alkalommal megrendezésre kerülő Bach Bridges fesztivál a Budapesti Fesztiválzenekar és az az Amszterdami Concertgebouw Zenekar művészeinek, valamint a Festivallinks közös munkájának gyümölcse, Michael Gieler és Szabó Péter művészeti vezetésével. A Festivallinks célja, hogy újszerű művészi produkciókat mutasson be több európai zenei fesztivál részvételével. Az így megszülető műsor 2018 és 2020 között beutazza egész Európát.

A fesztivál nyitókoncertjének első része Finnország északi csücskéről, a Hiljaisuus Festivaaliról érkezik Budapestre. Az előadás akrobatikával társítja a régizenét és kortárs zenét: a cirkuszművészek és zeneművészek közösen találnak új, költői kifejezésformákat.

A koncert második részében is különleges találkozások tanúi lehetünk. Miroslav Petkov trombitás és Dimitar Bodurov zongoraművész számára Bach zenéje legalább annyira otthonos, mint a jazz és az avantgárd elektronikus zene, ám mindvégig hűek maradnak saját zenei gyökereikhez, a bolgár népzenéhez. Zenei utazásuk során a Budapesti Fesztiválzenekar és az Amszterdami Concertgebouw Zenekar tagjai csatlakoznak hozzájuk.

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!